Arslan “Gençlere yatırım yapıyoruz”

Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan spor’a ve sporcuya yatırım yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Arslan “Gençlere yatırım yapıyoruz”

Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan spor’a ve sporcuya yatırım yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

08 Eylül 2017 Cuma 10:29

Başkan Arslan göreve geldikleri günden bu yana gerek tesisleşme, gerekse takımsal sporlara yatırımlar yaptıklarını, yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Arslan Bayramiç Belediyesi olarak ilçeye tesisler kazandırmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Arslan açıklamalarına şöyle devam etti.

Voleybol Takımımız gözbebeğimiz

Türkiye Bayanlar 1.Voleybol liginde mücadele eden takımımız gerek ilçemizin tanıtımı, gerekse ilçemizde bulunan kız çocuklarımızın spor’a yönlendirilmesi konumunda önemli bir görev üstleniyor. Küçük bir ilçe olmamızdan dolayı hafta sonları vatandaşlarımız için çok önemli bir spor aktivitesi oluşuyor. Salonumuz her karşılaşmada doluyor. Biz göreve gelmeden önce Belediye olarak voley takımımıza yapılan maddi ve manevi destekleri küçümsenmeyecek düzeyde arttırdık. Elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz. İlçemizin tanıtımında önemli rol üstleniyorlar.

Yaz Spor Okullarımıza katılım çok yüksek

Bayramiç Belediyesi olarak yaz aylarında açtığımız yaz spor okullarına katılımın yüksek olması bizleri sevindiriyor. 8 dalda yaz spor okulları açıyoruz. Bu okullarda dallarında profosyonel eğiticilerimiz görev alıyor. Bu sene gördükki bizler Belediye olarak adım attığımızda, karşılığını görüyoruz. Önümüzdeki sezon yaz spor okullarımızı daha kapsamlı yapmayı düşünüyoruz.

Futbol sahamız modern oldu

Yıllardan buyana kullanılan futbol sahamız toprak ve eski bir yapıya sahipti. Şu anda ise bölgenin en güzel sahalarından birine sahibiz. Sentetik zeminin yanı sıra, tribünleri ve soyunma odaları ile gençlerimize hizmet vermeye başladı. İlçe halkımız sporlarını daha modern bir tesiste yapma imkanına sahip oldular.

Kapalı spor salonumuza yatırım yaptık

1.Ligte mücadele eden bayan voleybol takımımızın maçlarını oynadığı ve halkımızın yoğun ilgi gösterdi kapalı spor salonumuz artık kullanılmayacak hale gelmişti. Zeminde ve çatıda önemli problemler bulunuyordu. Buraya önemli yatırımda bulunduk. Şu anda kapalı spor salonumuz modern bir hale kavuştu. Burda öncelikli amacımız sporcuların daha sağlıklı ortamda müsabakaları oynaması ve izleyicilerin keyifli ortamda maç izlemelerini sağlamaktı.

Yeni Halı sahaları hizmete açtık

İlçemizde mevcut olan iki adet halı saha sayısını kısa sürede yedi’ye çıkardık. Bunların beş tanesi ilçe merkezimizde bulunurken, iki tanesini köylerimizde hizmete açtık. Amacımız gençlerimizi kahve köşelerinden kurtarıp spor’a teşvik etmek bunun içinde hizmetlerimize devam edeceğiz.

Başkan Arslan yaptığı açıklamalarda yaptıkları hizmetlerde Ak Parti grup başkan vekili Bülent Turan’ın desteklerinin büyük olduğunun altını çizerken, Yapılan hizmetlerde büyük katkıları olan Ak Parti Grup başkan vekili Bülent Turan’a ve Ak Parti milletvekili Ayhan Gider’e çok teşekkür ettiğini. Bayramiç Belediyesi olarak spor’a ve sporcu’ya katkılarının devam edeceğini. Gençleri spor’a yönlendirmenin kendileri için bir görev olduğunu ifade etti.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 08.09.2017 13:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol