Ayvacık Belediyespor:2 Saraycıkspor:3

Ayvacık’ta oynanan karşılaşmada 5 gol, 4 kırmızı kart vardı.

Ayvacık Belediyespor:2 Saraycıkspor:3

Ayvacık’ta oynanan karşılaşmada 5 gol, 4 kırmızı kart vardı.

04 Şubat 2018 Pazar 18:13
Ayvacık Belediyespor:2  Saraycıkspor:3

1.Amatör ligte Ayvacık Belediyespor kendi sahasında Saraycıkspor’a 3-2 mağup oldu. Ayvacık ilçe stadında oynanan karşılaşmada 5 gol atılırken, ev sahibi Ayvacık Belediyespor’dan dört oyuncu kırmızı kart gördü. Müsabakanın hakem triosunun vermiş olduğu kararlar iki takım oyuncularının ve yöneticilerinin tepkisine yol açtı.

Müsabakanın 5. Dakikasında konuk Saraycıkspor Emre’nin attığı golle 1-0 öne geçerken, yediği golden sonra rüzgarın vermiş olduğu avantajla ev sahibi Ayvacık Belediyespor oyunu rakip sahaya yıktı. Girdiği gol pozisyonlarından yararlanamayan ev sahibi takım karşısında konuk takım Saraycıkspor kontra ataklarla tehlikeli olurken müsabakanın 30. Dakikasında bir pozisyonda hakemin verdiği karar itiraz eden Ayvacık Belediyespor yedek kalecisi Ulaş kırmızı kart görürken, dakikalar 45’i gösterdiğinde Ayvacık Belediyespor’dan Samet hakemin düdüğünden sonra topa vurduğu için ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına ev sahibi Ayvacık Belediyespor hızlı başladı. Müsabakanın 47. Dakikasında ev sahibi takımın kazandığı penaltı vuruşunu gole çeviren Burak skor’u 1-1 yapan isim oldu. Bu golden dört dakika sonra 51. Dakikada Yüksel Ayvacık Belediyespor’u 2-1 öne geçiren isim oldu. Müsabakanın 62. Dakikasında konuk Saraycıkspor Ozan’ın attığı mükemmel golle skor’u 2-2 yaparken, 70. Dakikada Sertaç karşılaşmada Saraycıkspor’u 3-2 öne geçiren isim oldu. Bu golden sonra Ayvacık Belediyespor’lu futbolcular ve yedek kulübesi müsabaka hakemine tepki gösterirken, ev sahibi takım yedek kulübesinden Murat kırmızı kart ile saha dışına gönderildi.

Karşılaşmanın son bölümünde ataklarını sıklaştıran Ayvacık Belediyespor aradığı golü bulamazken, müsabakanın 90. Dakikasında Ayvacık Belediyespor’dan Yüksel kırmızı kart ile oyun dışı kalan isim oldu.

Müsabaka sonrasında Ayvacık Belediyespor’lu futbolcular ve taraftarlar uzun süre müsabaka hakem triosuna tepki gösterdiler.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol