Barbarosspor:1 Gökçeadaspor:2

Barbarosspor kendi sahasında GÖkçeadaspor’a ikinci yarı teslim oldu

Barbarosspor:1 Gökçeadaspor:2

Barbarosspor kendi sahasında GÖkçeadaspor’a ikinci yarı teslim oldu

05 Mart 2018 Pazartesi 11:04
Barbarosspor:1  Gökçeadaspor:2

1.Amatör ligin iki güçlü takımını karşı karşıya getiren karşılaşmada konuk Gökçeadaspor ikinci yarıda bulduğu gollerle Barbarosspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti.

Play-off’a kalmayı garantileyen iki takımın mücadelesinde müsabakanın 14. Dakikasında ev sahibi Barbarosspor Salim’in penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçerken ilk yarıda başka gol olmadı ve müsabakanın ilk devresi 1-0 ev sahibi Barbarosspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda heyecan vardı. İki güçlü takım müsabakayı izleyenlere adeta futbol şöleni sunarken karşılaşmanın 60. Dakikasında konuk Gökçeadaspor Raşit’in attığı golle skor’u 1-1 yaptı. Bu golden dokuz dakika sonra 69. Dakikada Utku konuk takımı 2-1 öne geçirirken, müsabakanın 75. Dakikasında ev sahibi Barbarosspor’dan Berkay ikinci sarı kartını görerek oyun dışı kalan oyuncu oldu. Müsabakanın uzatma dakikalarında Barbarosspor’un bir diğer önemli oyuncusu Anıl direk kırmızı kart ile oyun dışı kalırken müsabaka konuk takım Gökçeadaspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Son Güncelleme: 05.03.2018 11:07
Anahtar Kelimeler:
GökçeadasporBarbarosspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol