Başka Biga yok tam destek istiyoruz

Bigaspor yönetim kurulu basın toplantısı düzenledi.

Başka Biga yok tam destek istiyoruz

Bigaspor yönetim kurulu basın toplantısı düzenledi.

15 Kasım 2017 Çarşamba 10:14
Başka Biga yok tam destek istiyoruz

Spor Toto Bölgesel Amatör lig 12. Grupta mücadele eden Bigaspor’da yönetim kurulu basın toplantısı düzenleyerek tüm sorulara açıklık getirdi.

Biga İlyas Bayram Stadını Kiraladık

Kulüp Müdürü Semih Özçamur sezon boyunca İlyas Bayram stadını Gençlik Hizmetleri spor il müdürlüğünden kiraladık. Stadımızın kapasitesi 1251 kişi, biz kiraladığımız için taraftarlarımızı rahat bir şekilde alabiliyoruz. Kapasiteyi biraz daha arttırmak için uğraşıyoruz. Daha rahat maç izlenebilir hale getirmeye çalışıyoruz.

Protokol tribününe düzenleme getirdik

Bigaspor kulübü başkanı Mustafa Durak protokol tribününde oturacak olanların önceden belli olması gerekmekte, yaşadığımız karışıklıklar için bir liste oluşturmaya karar verdik. Çorlu karşılaşmasında da bunu denedik. Başarılı olduk veya olmadık bunu ilerleyen haftalarda hep birlikte göreceğiz. Bizim protokol tribünü önceliğimiz ilçemizin protokol listesinde bulunan kişiler, ana sponsorlarımız, ilçemizin diğer takımlarının yöneticileri, basınımızdan birer kişi ve bayan taraftarlarımız. Zaten 84 kişilik kontenjanımız var, bizde karışıklık yaşanmaması için liste yapma kararı verdik.

Kadro dışı kalan oyuncular

Bigaspor Genel kaptanı Altan Özçamur yaptığı açıklamada Nizamettin Yaşar ve Ali Katırcı’nın kadro dışı bırakıldığını ifade ederken, Teknik direktör İbrahim Küçük ise Başka Bigaspor’un olamadığını ve herkesten destek beklediklerini ifade etti.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol