Bektaş’tan Dağ’a teşekkür

2011 yılından itibaren Çanakkale’de Vali Yardımcısı olarak görev yapan Bekir Sıtkı DAĞ 6 yıllık görevi sonrası Çanakkale’den ayrıldı.

Bektaş’tan Dağ’a teşekkür

2011 yılından itibaren Çanakkale’de Vali Yardımcısı olarak görev yapan Bekir Sıtkı DAĞ 6 yıllık görevi sonrası Çanakkale’den ayrıldı.

18 Eylül 2017 Pazartesi 10:29
Bektaş’tan Dağ’a teşekkür

Kurum Veda Ziyaretleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzü ziyaret eden Çanakkale Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ Çanakkale Gençlik Hizmeleri İl Müdür Vekili Sedat BEKTAŞ ve Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dr. Firuz ERDİL tarafından karşılandı. Yapılan görüşmenin ardından kurum personelleriyle vedalaşan DAĞ Çanakkale Gençlik Hizmetleri İl Müdür Vekili Sedat BEKTAŞ ve İl Müdürlüğü personeli tarafından uğurlandı. İl Müdür Vekili Sedat BEKTAŞ yaptığı açıklamada; “Sayın Valimiz Çanakkale’deki görevi süresince yalnız Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı değil sporun ve sporcunun en önemli destekçisi, spor yapan, spor yaptıran tabir yerindeyse sporla yatıp sporla kalkan bir Vali Yardımcısı olarak Çanakkale Spor Camiasının sevgisini ve Çanakkale’lilerin gönlünü kazanan bir bürokrat oldu. Çanakkale’nin, spor organizasyonlarının en çok tercih edilen illerinin başında gelmesinde ve her yıl ortalama 50 ye yakın ulusal ve Uluslararası Spor Organizasyonuna ev sahipliği yapan bir şehir olmasındaki katkısıyla Sayın Vali Yardımcımız, spora yön veren, şehrin spor vizyonunu ortaya koyan, ufuk açıcı, yönlendirici, destekleyici bir rol oynamıştır. Çanakkale’nin spor şehri olarak ortaya çıkmasında ve yükselmesindeki en önemli pay kendisine aittir. Çanakkale’mizin spor markaları olarak ortaya çıkan ve geleneksel hale gelen maraton ve bisiklet yarışmaları gibi birçok spor organizasyonunun fikir babası ve bizzat yürütücüsü olmuştur. Spor turizmi kavramına vurgu yaparak ve şehrimizde spor turizmi potansiyeline dikkat çekerek harekete geçiren, her yıl ortalama otuz bin sporcunun spor organizasyonlarıyla ilimize gelerek şehrin turizmine katkı sağlamasındaki yol göstericiliği de çok önemli olmuştur. Ayrıca birçok spor tesisinin yapılmasında özel gayret gösteren sayın valimiz Çanakkale sporuna çok değerli katkılar sağlamıştır. Sporcularımıza ve spor kulüplerimize gösterdiği özel ilgi ve verdikleri destekle Çanakkale spor camiasında çok özel bir yer edinen sayın valimize yeni görev yerinde başarılar diliyoruz. Sayın Valimiz Bekir Sıtkı DAĞ ın Çanakkale de spora yaptıklarıyla unutulmayacağına inanıyoruz.” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol