Belediyespor’da hedefler anlatıldı

Çanakkale Belediyespor yönetimi yeni sezon ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

Belediyespor’da hedefler anlatıldı

Çanakkale Belediyespor yönetimi yeni sezon ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

17 Ağustos 2017 Perşembe 16:45

Vestel Venüs Sultanlar liginin başarılı takımı Çanakkale Belediyespor’da yeni sezon öncesi basını bildirme toplantısı yapıldı. Çanakkale Belediyespor tesislerinde düzenlenen basın toplantısına Çanakkale Belediyespor kulüp başkanı İsmet Güneşhan, yönetim kurulu üyeleri, Belediyespor bayan voleybol takımı antrenörü Üzeyir Özdurak, takım kaptanı Seda Arısoy katıldılar.

Çanakkale Belediyespor kulüp başkanı İsmet Güneşhan yaptığı açıklamada her sezon oluşturdukları kadrolarda bir önceki sezona göre bir tık daha iyi takımlar oluşturmaya gayret gösterdiklerini, bu sezon kurulan takımda geçen sezonki takımdan altı oyuncunun devam ettiğini, sekiz dış transfer yaptıklarını ve kente güzel, kaliteli karşılaşmalar izlettirmek istediklerini ifade etti.

Güneşhan yaptığı açıklamalarda yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edeceklerini, bu üç kulvarda da başarılı olmak istediklerini söyledi. Çanakkale Belediyespor kulübü olarak her yıl açılan yaz spor okullarına katılımın yüksek olduğunu bu senede 900 sporcunun yaz spor okullarında öğrenim gördüklerini ifade etti. Güneşhan yaz spor okullarında yüzme branşında 490, santranç branşında 124, jimnastik branşında 35, voleybol branşında 122, basketbol branşında ise 110 katılımcının öğrenim gördüğünü ifade etti.

Çanakkale Belediyespor voleybol şube sorumlusu Aysun Kavcar ise yeni sezonda hedeflerinin geçen sezon yaşanan başarıların üzerine çıkmak olduğunu ve kente güzel maçlar izlettirmek olduğunu ifade etti.

Çanakkale Belediyespor voleybol takımı antrenörü Üzeyir Özdurak ise yeni sezon çalışmalarına başladıklarını, geçen sezon iyi bir sezon geçirdiklerini, bu sezonda yine iyi bir sezon geçirmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 17.08.2017 18:00
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol