Bigaspor İlyas Bayram stadını kiraladı

Bigaspor müsabakalarını oynadığı İlyas Bayram stadını sezon sonuna kadar kiraladı.

Bigaspor İlyas Bayram stadını kiraladı

Bigaspor müsabakalarını oynadığı İlyas Bayram stadını sezon sonuna kadar kiraladı.

28 Eylül 2017 Perşembe 10:10
Bigaspor İlyas Bayram stadını kiraladı

Spor Toto Bölgesel Amatör lige deplasmanda aldığı Lüleburgazspor galibiyeti ile başlayan Bigaspor hafta sonu kendi sahasında Çerkezköyspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürürken, mavi beyazlı takımın karşılaşmalarını oynadığı İlyas Bayram stadı Bigaspor tarafından kiralandı.

Gençlik Hizmetleri spor il müdürlüğü ile yapılan protokolde İlyas Bayram Stadını sezon sonuna kadar kiralayan Bigaspor konu ile ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

Bigaspor kulübünden yapılan açıklama şöyle;

Beş yıl aradan sonra Spor Toto Bölgesel amatör kümede mücadele eden takımımız deplasmanda aldığı galibiyetin ardından 1 Ekim 2017 Pazar günü saat 15.00’da Biga İlyas Bayram stadyumunda 1911 Çerkezköyspor kulübüyle oynayacağı müsabakayla seyircisinin önüne çıkacak.

Yönetim kurulumuzun almış olduğu karar ile kulübümüz 2017-2018 futbol sezonunda Spor Toto Bölgesel amatör lig müsabakalarında Biga İlyas Bayram stadyumunun Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürlüğünden kiralanmasına karar verilmiştir. Bu karara istinaden Spor Toto Bölgesel amatör ligte oynayacağımız müsabakalara giriş ücreti alınmasına ve giriş ücretinin 5 tl olarak belirlenmesine karar verilmiştir.

Alınmış olan kararın anlayış ile karşılanacağını umar “Biga” için sahada mücadele eden sporcu ve teknik heyetimize tribünden desteğinizi bekleriz.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol