Bigaspor yara saracak

Bigaspor kendi sahasında Altınova Belediyespor’u ağırlıyor.

Bigaspor yara saracak

Bigaspor kendi sahasında Altınova Belediyespor’u ağırlıyor.

28 Ekim 2017 Cumartesi 11:24
Bigaspor yara saracak

Spor Toto Bölgesel Amatör lig 12.grupta mücadele eden Bigaspor Pazar günü kendi sahasında Altınova Belediyespor’u mağlup ederek taraftarlarına geçen hafta aldığı mağlubiyeti unutturmak istiyor.

Bigaspor ligte oynadığı 5 karşılaşmada, 2 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı. Attığı 4 gole karşılık, kendi kalesinde 8 gol gören Bigaspor ligte topladığı 6 puan ile ligte sekizinci sırada yer alıyor. Bigaspor kendi sahasında 2 karşılaşma oynadı. Bu karşılaşmalarda bir galibiyet, bir mağlubiyet alan mavi-beyazlılarda tek hedef galibiyet olarak açıklandı.

Konuk Altınova Belediyespor ise ligte oynadığı 4 karşılaşmada, 4 galibiyet aldı. Attıkları 6 gole karşılık, kendi kalelerinde 2 gol görürlerken, topladıkları 12 puan ile maç eksiği ile ligte ikinmci sırada yer alıyorlar.

Altınova Belediyespor deplasmanda oynadığı 2 karşılaşmada, 2 galibiyet aldı.Attığı 4 gole karşılık, kendi kalesinde ise 2 gol gördü.

Biga İlyas Bayram stadında Pazar günü saat 14.00’te  oynanacak olan bu önemli karşılaşmayı İstanbul Bölgesinden Burak Kaplan yönetecek. Kaplan’ın yardımcılıklarını ise Mertcan Yılmaz ve Görkem Özdener yapacaklar.

Anahtar Kelimeler:
Bigaspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol