Bigaspor’da transfer atağı

Bigaspor çok sayıda oyuncuyla anlaşmaya vardı.

Bigaspor’da transfer atağı

Bigaspor çok sayıda oyuncuyla anlaşmaya vardı.

04 Temmuz 2019 Perşembe 15:09
Bigaspor’da transfer atağı

İç transfer çalışmalarına başlayan Bigaspor, 3 yıldır kulüpte forma giyen golcü Mehmet Yılmaz ile anlaşmaya vardı. Mehmet Yılmaz geçen sezon attığı 10 gol ile sezonu kapattı. Kulüp Başkanı Zeki Mutlu yaptığı açıklamada; “İç transfer çalışmalarımıza başladık. Bu günde başarılı oyuncumuz Mehmet Yılmaz ile anlaşma sağladık. Yeni sezon anlaşması yaptığımız oyuncumuza sakatlıksız bol gollü bir sezon diliyorum” dedi. İç transfer çalışmalarına devam eden Bigaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda bu yıl da Çanakkale ilini temsil edecek.

Kaleci Taner Bigaspor da devam dedi

İç transfer çalışmaları kapsamında Bigaspor başarılı kalecisi Taner Tamince ile anlaşmaya vardı. Kulüpte düzenlenen imza töreninde açıklama yapan Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Metin; “Sporcumuza yeni sezonda sakatlıksız başarılı bir sezon diliyorum. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Kubilay Atak yuvada kaldı

Bigaspor başarılı kanat oyuncusu Kubilay Atak ile anlaştı. Geçen sezon gösterdiği performansla beğeni toplayan Atak, bu senede Bigaspor için ter dökecek. Bigaspor Kulübünde yapılan imza töreninde açıklama yapan As Başkan Abdullah Başlı; “Geçtiğimiz sezon başarısı ile göz dolduran Kubilay kardeşimiz ile yeni sezon için anlaşmaya vardık. Camiamıza hayırlı olsun. Oyuncumuza sakatlıksız başarılı bir sezon diliyorum” diye konuştu.

Bigaspor genç oyuncusunu bırakmadı

Bigaspor’un genç ve dinamik oyuncularından başarılı orta saha oyuncusu Emre Arslan ile anlaşmaya varıldı. Emre Arslan geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu başarılı futbol ile sporseverlerin beğenisini toplamıştı. Bigaspor Genel Kaptanı Serkan Özkan yaptığı açıklamada; “Bigaspor tesislerinde yapılan imza töreni ile yeni sezon anlaşması yaptığımız oyuncumuza sakatlıksız iyi bir sezon diliyoruz” dedi.

Dağcı ile anlaşma tamam

Bigaspor başarılı sağ bek oyuncusu Burhan Dağcı ile anlaştı. Düzenlenen imza töreninde açıklama yapan Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Hakan Evirgen; “Sporcumuza yeni sezonda sakatlıksız başarılı bir sezon diliyorum. Camiamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol