BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Çanakkale 18 Mart Taekwondo kulübü kısa sürede büyük yol almanın keyfini yaşıyor.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Çanakkale 18 Mart Taekwondo kulübü kısa sürede büyük yol almanın keyfini yaşıyor.

10 Ocak 2018 Çarşamba 09:55
BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Çanakkale’de iki yıl önce kurulan 18 Mart Taekwondo spor kulübü Başkanı Önder Ergül, Antrenörler Asuman Yıldız, Volkan Olgun, sporcular ve sporcu velileri ekranların sevilen spor programı Bülent Büberci ve Mehmet Özdemir’in yorumladığı Amatör Panaroma programına katıldılar.

Programda kulüp başkanı Önder Ergül kulübün kuruluş aşamasını, amaçlarını ve geldikleri noktaları anlatırken, başkan Ergül kulüp olarak kısa zamanda büyük yol aldıklarını, kulüp olarak sporcu sayısı bakımından yüksek sayışa ulaştıklarını amaçlarının başarılı sporcuların yanı sıra ahlaklı ve topluma yararlı bireyler yetiştirmek olduğunu ifade ederken, Kulüp antrenörleri Asuman Yıldız ve Volkan Olgun ise çalışma şartlarının iyileştirilmesini istediklerini diğer kulüplerde olduğu gibi başarılı sporculara destek verilmesini istediklerini ifade ettiler.

Programa katılan sporcular ise kendilerini tanıtırlarken, hedeflerini anlattılar. Sporcuların velileri ise programda çarpıcı açıklamalarda bulundular. Veliler çocuklarının spor’a başladıktan sonra sorumluluk bilinçlerinin arttığını ve daha düzenli bir hayat yaşamaya başladıklarını ifade ederlerken, Velilerin çocuklarını spor’a yönlendirmeleri konusunda uyarılarda bulundular. Veliler kulübün en büyük özelliğinin ise bir spor kulübünden fazlası iyi bir aile ortamının olmasını gösterdiler.

Program yapımcısı Bülent Büberci ve yorumcusu Mehmet Özdemir ile sporcular arasında neşeli dakikalar yaşanırken iki tecrübeli programcı spor’un önemi hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundular.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
18MartTeakwondo
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol