Bölgesel ligte fikstür çekildi

Bölgesel Amatör ligte takımlarımızın lig fikstürü belli oldu.

Bölgesel ligte fikstür çekildi

Bölgesel Amatör ligte takımlarımızın lig fikstürü belli oldu.

09 Eylül 2018 Pazar 09:59
Bölgesel ligte fikstür çekildi

Çanakkale Dardanelspor, Bigaspor, Biga Adaspor’un 2018-2019 sezonunda mücadele edeceği Bölgesel lig 11. Grup fikstürü İstanbul Orhan Saka Amatörler evinde çekildi.  Düzenlenen fikstür çekimine TFF Yönetim ve İcra kurulu üyesi, Amatör işler kurulu başkanı Ali Düşmez , TFF Amatör işlerden sorumlu genel sekreter yardımcısı Adnan Ersan, TFF Bölgesel Amatör lig icra kurulu üyesi Fahrettin Eserdi’nin yanı sıra Spor Toto Bölgesel ligte mücadele edecek olan kulüplerin temsilcileri katıldılar. ,

Bölgesel  Amatör Lig 11. Grupta yer alan temsilcilerimizden Çanakkale Dardanelspor sezonun ilk haftasında deplasmanda İstanbul Modofen takımı ile karşılaşırken, diğer iki temsilcimiz Adaspor ile Bigaspor sezonun ilk haftasında birbirleri ile karşı karşıya gelecekler.

Bölgesel Amatör lig 11. Grupta mücadele edecek olan üç takımımızın ilk yarıda birbirleri ile oynayacakları karşılaşmalar ise şöyle oldu.

1.Hafta) ADASPOR-BİGASPOR

5.Hafta) ADASPOR -ÇANAKKALE DARDANEL

9.Hafta) BİGASPOR-ÇANAKKALE DARDANEL

151 takımın katılımıyla, 11 grupta oynanacak olan Bölgesel Amatör ligte ilk hafta karşılaşmaları 22-23 Eylül tarihlerinde oynanacak.

Anahtar Kelimeler:
BigasporDardanelsporAdaspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol