Burası KALE Burdan Çıkış YOKKKK

Çanakkale Dardanelspor kendi sahasında Bayrampaşaspor’u ağırlıyor.

Burası KALE Burdan Çıkış YOKKKK

Çanakkale Dardanelspor kendi sahasında Bayrampaşaspor’u ağırlıyor.

21 Ekim 2017 Cumartesi 11:37
Burası KALE Burdan Çıkış YOKKKK

Spor Toto 3.lig 1.grupta mücadele eden Çanakkale Dardanelspor Cumartesi saat 19.00’da zorlu karşılaşmaya çıkıyor. Kırmızı-Beyazlı takım kendisi gibi üst sıralarda bulunan Bayrampaşaspor ile Çanakkale 18 Mart Stadında karşı karşıya gelecek.

Kendi sahasında oynadığı karşılaşmalarda kaybetmeyen Çanakkale Dardanelspor’da tek hedef üç puan olarak açıklandı. Oynadığı 8 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyet alan kırmızı-beyazlı takım attığı 10 gole karşılık kendi kalesinde 9 gol gördü. Topladığı 12 puanla ligte altıncı durumda bulunan Çanakkale Dardanelspor kendi sahasında oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Konuk Bayrampaşaspor ise bugüne kadar oynadığı 8 karşılaşmada 4 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Attığı 9 gole karşılık, kendi kalesinde 4 gol gören yeşil-kırmızılı takım topladığı 15 puan ile ligte üçüncü sırada bulunuyor.

Bayrampaşaspor deplasmanda oynadığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı.

Çanakakle 18 Mart stadında Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak olan karşılaşmayı İzmir bölgesinden Levent Aktan yönetecek. Aktan’ın yardımcılıklarını Arda Darcan ve Muratcan Ilgaz yaparken, müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Fatih Sayar yapacak.

Son Güncelleme: 21.10.2017 11:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol