Çanakkalespor:1 Ezinespor:1

Çanakkalespor kendi sahasında Ezinespor ile 1-1 berabere kaldı

Çanakkalespor:1 Ezinespor:1

Çanakkalespor kendi sahasında Ezinespor ile 1-1 berabere kaldı

11 Kasım 2017 Cumartesi 18:03
Çanakkalespor:1  Ezinespor:1

Süper amatör kümede haftanın en önemli karşılaşmalarından biri olan Çanakkalespor ile Ezinespor 18 Mart stadı sentetik çim sahasında puanları paylaştı.

Dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmada müsabakanın hakemi Tuncay Ercan bir çok kez sarı kartına başvururken, müsabakanın 50. Dakikasında Fatih’in kırmızı kart görmesi ile Ezinespor son kırk dakikayı on kişi oynadı.

Müsabakanın 12. Dakikasında gelişen Çanakkalespor atağında Mert zor pozisyonda kafa ile topu ağlara yollarken karşılaşmada 1-0 öne geçen taraf ev sahibi Çanakkalespor oldu. Karşılaşmanın 20. Dakikasında Ezinespor penaltı vuruşu kazandı. Topun başına geçen tecrübeli Uğur’un vuruşunu Çanakkalespor kalecisi İsmail kurtarırken konuk takım beraberlik şansından oldu. Karşılaşmanın 36. Dakikasında Ezinespor Feyyaz ile skoru 1-1 yaparken devre bu skorla sona erdi.

Müsabakanın ikinci yarısı kırmızı kart ile başladı. Karşılaşmanın 50. Dakikasında Ezinespor’dan Fatih ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kalırken, bu dakikadan sonra ev sahibi Çanakkalespor sahanın hakimi oldu. Ezinespor üzerine gelen rakibi karşısında kontra ataklarla etkili olmaya çalışırken, ev sahibi takım mutlak gol pozisyonlarından yararlanmayan taraf oldu. Çanakkalespor’un son yarım saatte iki topu direkten dönerken karşılaşma 1-1 sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
çanakkalesporEzinespor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol