Çardakspor’mu ? Gökçeadaspor’mu ?

1.Amatör kümede ilk iki haftayı kayıpsız geçen iki takım karşılaşıyor.

Çardakspor’mu ? Gökçeadaspor’mu ?

1.Amatör kümede ilk iki haftayı kayıpsız geçen iki takım karşılaşıyor.

27 Ekim 2017 Cuma 15:02
Çardakspor’mu ? Gökçeadaspor’mu ?

Çanakkale 1.Amatör ligte bu sezon yapılanmaya giden ve ilk iki haftayı puan kaybı yaşamadan geçen Çardakspor ve Gökçeadaspor Pazar günü Çardak sahasında karşı karşıya geliyor.

Çardakspor yenilenmiş yönetimi ve kadrosu ile sezona kendi sahasında Saraycıkspor’u 3-1 mağlup ederek başladı. İkinci hafta ise ilk haftanın flaş takımı Barbarosspor’u 3-0 gibi net skorla mağlup etti. Yeşil-Siyahlı takım ligte oynadığı iki karşılaşmada iki galibiyet alırken, attığı 6 gole karşılık, kendi kalesinde sadece bir gol gördü.

Konuk Gökçeadaspor ise geçen sezon son anda küme düşmekten kurtulduğu 1.Amatör kümede bu sezon fırtına gibi esiyor. Rakibi gibi yenilenmiş yönetimi ve kadrosu ile girdiği ligte ilk hafta deplasmanda Tarımspor’u 2-1 mağlup ederken, ikinci hafta kendi sahasında Dümrekspor’u 2-1 mağlup etti. Oynadığı iki karşılaşmada iki galibiyet alan Gökçeadaspor attığı 4 gole karşılık, kendi kalesinde 2 gol gördü.

Çardak sahasında Pazar günü saat 14.00’te oynanacak olan bu önemli karşılaşmayı Ahmet Tunç yönetecek. Tunç’un yardımcılıklarını ise İsmail Özçelik ve Habil Küçük yapacak.

Anahtar Kelimeler:
çardaksporGökçeadaspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol