Dardanelspor bitti demeden bitmez

Çanakkale Dardanelspor deplasmandan bir puan ile döndü.

Dardanelspor bitti demeden bitmez

Çanakkale Dardanelspor deplasmandan bir puan ile döndü.

09 Eylül 2017 Cumartesi 18:48
Dardanelspor bitti demeden bitmez

Kırmızı-Beyazlı takım deplasmanda oynadığı karşılaşmada Halide Edip Adıvarspor’a 2-2 berabere kaldı

Spor Toto 3.lig 1.grupta mücadele eden Çanakkale Dardanelspor deplasmanda Halide Edip Adıvarspor ile karşı karşıya geldi.

İstanbul Vefa stadında oynanan karşılaşmaya Çanakkale Dardanelspor Cüneyt, Sinan Akgöl, Yusuf, Mustafa Vargel, Veli, Fatih Bozok, Hıdır, Selim, Fırat, Ahmet Yazar ve Kuzey Doğru on biri ile başladı.

Müsabakanın ilk devresinde ev sahibi Halide Edip Adıvarspor daha etkili futbol ortaya koyarken 41. Dakikada Aytek penaltıdan attığı golle Halide Edip Adıvarspor’u 1-0 öne geçirdi. Bu golden üç dakika sonra 44. Dakikada Emre Tekin skoru 2-1 yaparken devre Halide Edip Adıvarspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Müsabakanın ikinci devresine Çanakkale Dardanelspor daha derli toplu başlayan taraf oldu. Karşılaşmanın 62. Dakikasında Mustafa Vargel skoru 2-1 yaparken, golden sonra kırmızı-beyazlı takım ataklarını sıklaştırdı. Müsabakanın böyle bitmesi beklenirken uzatmanın son dakikasında Tahir Türker’in kullandığı serbest vuruşta oluşan karambolde topa kimseye dokunmazken top ağlarla buluştu ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

Müsabakanın ikinci devresinde Çanakkale Dardanelspor’un mutlak bir penaltısı verilmezken müsabaka hakemi Alper Oran kötü yönetimi ile tepki topladı.

Son Güncelleme: 12.09.2017 10:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol