Dardanelspor Duvar Deldi 2-0

Çanakkale Dardanelspor kendi sahasında doksan dakika boyunca kapanan rakibini son bölümde geçti.

Dardanelspor Duvar Deldi 2-0

Çanakkale Dardanelspor kendi sahasında doksan dakika boyunca kapanan rakibini son bölümde geçti.

10 Şubat 2018 Cumartesi 23:22
Dardanelspor Duvar Deldi  2-0

Spor Toto 3.lig 1. Grupta Çanakkale Dardanelspor 14. Dakikada on kişi kalan rakibi Bergama Belediyespor’u son bölümde attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Çanakkale 18 Mart stadında oynanan karşılaşmanın ilk bölümünde sertlik göze çarparken,karşılaşmanın 14. Dakikasında Ahmet Yazar’ın rakip ceza sahasında düşürülmesine müsabaka hakemi anlaşılmaz bir şekilde devam kararı verirken bu pozisyonun devamında Ahmet Yazar’a sert müdehalede bulunan Bergama Belediyespor’dan Hakan 14. Dakikada kırmızı kart ile oyun dışında kalan isim oldu.

Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Çanakkale Dardanelspor girdiği pozisyonları değerlendiremezken devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda ataklarını sıklaştıran Çanakkale Dardanelspor karşısında konuk takım sürekli zaman geçirmeye çalışması izleyenleri çileden çıkartırken, karşılaşmanın 79. Dakikasında Bergama Belediyespor ceza sahasında oluşan karambolde Ufuk Özbek düzgün bir vuruşla skor’u 1-0 yapan isim oldu. Yediği golden sonra şuursuzca rakip kaleye saldıran konuk takım karşısında Çanakkale Dardanelspor kontra ataklarla pozisyon bulurken, müsabakanın uzatma dakikalarında ani gelişen Çanakkale Dardanelspor atağında Uğur Uğur düzgün bir vuruşla skor’u 2-0 yaptı ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Çanakkale Dardanelspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol