DARDANELSPOR SİL BAŞTAN

Çanakkale Dardanelspor yeni sezonda yenilenmiş kadrosu ile mücadele edecek.

DARDANELSPOR SİL BAŞTAN

Çanakkale Dardanelspor yeni sezonda yenilenmiş kadrosu ile mücadele edecek.

22 Temmuz 2018 Pazar 13:47
DARDANELSPOR SİL BAŞTAN

Kırmızı-Beyazlı takımın 2017-2018 sezonunda kadrosunda yer alan 21 futbolcu ile yollar ayrıldı. Tarihinde ilk defa bu sezon Bölgesel Amatör ligte mücadele edecek olan Çanakkale Dardanelspor’da 2017-2018 sezonunda 3.lig 1. Grupta mücadele eden kadroda yer alan 21 futbolcu ile yollar ayrıldı.

Sezonun devre arasında ilk ayrılık yetenekli orta saha oyuncusu Nuri Fatih Aydın ile yaşanırken, devre arası ve sezon sonu itibari ile Uğur Uğur, Ahmet Topal, Ahmet Yazar, Ahmet Mert Bayındır, Cüneyt Çelik, Fatih Bozok, Enes Fidayeo, Fırat Aras, Hasan Türk, Hıdır Sürme, Hüseyin Cankut Atasoy, Kuzey Doğru, Menderes Korkmaz, Mustafa Vargel, Sergen Piçinciol, Serhat Yazgan, Şahin Ali Terzi, Tahir Türker, Ufuk Özbek, Veli Akbulut ile yollar ayrıldı.

Ayrılan futbolculardan Uğur Uğur (Ofspor), Ahmet Yazar (Pendikspor), Fırat Aras(Kırşehir Belediyespor), Enes Fidayeo (Ümraniyespor), Hıdır Sürme(Ayvalıkgücü), Hüseyin Cankut Atasoy(Fatsa Belediyespor), Sergen Piçinciol (Nazillispor) takımları ile anlaştılar. Kırmızı-Beyazlı takımın genç oyuncusu Görkem Çelik ise sezon içerisinde Fenerbahçe’ye transfer olmuştu.

Çanakkale Dardanelspor kulübünden transfer konularında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, kırmızı-beyazlı takımda teknik direktör olarak Vehbi Cevher, menejer- futbolcu olarakta eski takım kaptanı Taner Araz’ın görev yapacağı öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Dardanelspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol