Dardanelspor üç puana kararlı

Çanakkale Dardanelspor deplasmanda Orhangazi Belediyespor ile karşılaşıyor.

Dardanelspor üç puana kararlı

Çanakkale Dardanelspor deplasmanda Orhangazi Belediyespor ile karşılaşıyor.

11 Kasım 2017 Cumartesi 11:14
Dardanelspor üç puana kararlı

Spor Toto 3.lig 1. Grupta mücadele eden Çanakkale Dardanelspor sezonun on ikinci haftasında Orhangazi Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Kırmızı-Beyazlı takım ligte oynadığı 11 karşılaşmada 3 galibiyet, 4 mağlubiyet, 4 beraberlik alırken, attığı 12 gole karşılık, kendi kalesinde 14 gol gördü. Kırmızı-Beyazlı takım deplasmanda oynadığı 5 karşılaşmada 2 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Deplasmanda 7 gol atıp, kalesinde 11 gol gören Çanakkale Dardanelspor ligte topladığı 13 puanla on üçüncü sırada yer alıyor.

Çanakkale Dardanelspor’da bu önemli karşılaşmada sarı kart cezalısı Ahmet Yazar kadroda yer almazken, geçen sene ameliyat olan tecrübeli futbolcu Menderes Korkmaz bu sezon ilk defa kadroda yer alıyor.

Evsahibi Orhangazi Belediyespor ise sezon başı transferin en hareketli takımlarından biri olmasına rağmen ligte şu ana kadar istediği sonuçları alamadı. Ligte oynadıkları 11 karşılaşmada 1 galibiyet, 5 mağlubiyet, 5 beraberlik aldılar. Attıkları 7 gole karşılık, kendi kalesinde 15 gol gören Orhangazi Belediyespor, iç sahada daha başarılı görüntü çiziyor. İç sahada oynadığı 5 karşılaşmada, 1 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Orhangazi Belediyespor ligte oynadığı 11 karşılaşmada 8 puan ile son sırada yer alıyor.

Yalova Atatürk stadında cumartesi günü saat 13.30’da  oynanacak karşılaşmayı Kocaeli Bölgesinden Sait Tuzcu yönetirken, yardımcılıklarını ise Rahman Kalyoncu ve Ahmet Demiral yapacaklar.

Son Güncelleme: 11.11.2017 11:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol