Emeğe saygı istiyoruz

Geliboluspor yönetim kurulu yaptığı açıklamada emeğe saygı duyulmasını istedi.

Emeğe saygı istiyoruz

Geliboluspor yönetim kurulu yaptığı açıklamada emeğe saygı duyulmasını istedi.

07 Aralık 2017 Perşembe 09:32
Emeğe saygı istiyoruz

Süper amatör lig takımlarından Geliboluspor yaptığı yazılı basın açıklamasında verilen emeklere saygı duyulmasını istedi. Yapılan açıklamada hafta sonu Gelibolu Mehmegtçik sahasında oynanan Geliboluspor-Çanakkalespor karşılaşmasında müsabaka hakem triosunun verdiği kararların iki takım açısından da kötü olduğunu ve sonuca etki ettiği belirtildi. Müsabaka Gözlemcilerinin yazdıkları raporlarda dürüst olamaya davet ettiklerini açıklayan Geliboluspor yönetim kurulu Çanakkale spor kamuoyuna çağrıda bulundu. Müsabakalarını oynadıkları Gelibolu Mehmetçik sahasında yeterli soyunma odasının olmadığı, skorbordlarının çalışmadığı, sahanın resmen döküldüğü ve kimsenin ilgilenmediğini ifade ettiler.

Bünyelerinde bulundurdukları triatlon takımının sporcularının ülkeyi yurt dışında temsil ettiğini böyle başarılı sporcuların olduğu bir ilçede havuzun olmadığı ifade edilirken, sporcuların antrenman yapmak için 17.00’de Çanakkale’ye gittiklerini 23.00’te dönüş yaptıklarını ardından ders çalıştıklarını ve bu ortamda başarılar getirdikleri vurgulandı. Triotlan takımının dışında basketbol ve okçuluk braşlarında da faaliyet gösterdiklerini, yakın zaman da voleybol ve masa tenisi takımlarınıda oluşturacaklarını ifade ettiler.

Geliboluspor yönetimi açıklamasının sonunda ise akıllarına bu ilde istenmediklerinin geldiğini, eğer istenmiyorsak gidip Edirne, Tekirdağ ve İstanbul’da oynamaya hazır olduklarını ifade ettiler.

Açıklamada son olarak “Adaletin olmadığı yerde Ahlakta yoktur” diyerek basın açıklamasını sonlandırdı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
orhan balaban 2017-12-07 10:32:54

çok haklı geliboluspor.bu seneki hakemlerin yönetimler berbat.çok acil care bulunmalı.sayın başkan zafer beye ben telefonlada ilettim ama deyişen birşey yok.bu hakemlerle bu liğ bitmez.ya biz yöneticiler ceza alacagız yada bu hakemler kendilerini toparlayacaklar.bizim(arslancspor)kepezspor kepezde oynanan macta yan hakem evlere şenlikti bizim maglup olmamız birşey deyiştirmez.yan hakemin gözünün önünde adamımızı sakatladılar atak gol oldu.maçın ikinci yarında yedek kulubesinden ful diyorlar ysn hakem bayrak kaldırıyor.ofsayt diyorlar bayrak kalkıyor.kısacası kepezspor yedek klübesi ne derse o yapıldı.sonra hakaret küfür edilince kızıyorlar.hakem kiyafeti giymiş zaballılar üçbeş kuruş alacam diye yönettiginiz maçlar bir ilce bir mahalle takımıdır herkezin emegi var siz hakemlere bunların hesabını soran çıkar egolarınızı başka yerde tatmın edin.yerel basında biraz bunların üzerinde durursa sevinirim