Gökçeada Kenetlendi

1.Amatör lig final karşılaşması öncesinde Gökçeadaspor camiası kenetlendi.

Gökçeada Kenetlendi

1.Amatör lig final karşılaşması öncesinde Gökçeadaspor camiası kenetlendi.

30 Mart 2018 Cuma 11:51
Gökçeada Kenetlendi

Çanakkale 1.Amatör lig play-off grubu final karşılaşması öncesinde Gökçeadaspor camiası kenetlendi. Gökçeada’da yapılan son antrenman öncesinde Gökçeadaspor kulüp başkanı Bülent Ecevit’in çağrısına cevap veren siyasi parti temsilcileri, dernekler ve Gökçeada taraftarları bir araya gelerek futbol takımına moral verdiler.

Moral toplantısında Gökçeada’da bulunan siyasi parti temsilcilerinin tamamı Gökçeadaspor’lu futbolcuların yanında olurlarken, herkesin orta dileği Gökçeada’nın şampiyonluk dileğinin gerçekleşmesi olduğu ifade edildi.

Gökçeadaspor kulüp başkanı Bülent Ecevit yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Sezon başından buyana hedefimiz açık ve net bir şekilde ifade ettik. Biz Gökçeadaspor olarak süper amatör lige yükselmek istiyoruz. Bugün burada çağrımıza kulak veren ve bizimle birlikte olan tüm siyasi parti ilçe başkanlarımıza, iş adamlarımıza, derneklerimize ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Futbol takımıza büyük moral oldu. Gökçeadaspor’un ne kadar büyük bir camia olduğunu bir kez daha gösterdiler. Gökçeadaspor tüm adanın takımıdır. Tüm Ada halkının, siyasilerin ve derneklerin bir çatıda toplandığı sosyal bir kulüptür. İnşallah bizlere olan bu güveni boşa çıkarmayacağız ve şampiyonluk kupasını Adamıza getireceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
GökçeadaGökçeadaspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol