Gökçeadaspor Şampiyonnnnn

Gökçeadaspor play-off finalinde Barbarosspor’u mağlup ederek süper amatör lige yükseldi.

Gökçeadaspor Şampiyonnnnn

Gökçeadaspor play-off finalinde Barbarosspor’u mağlup ederek süper amatör lige yükseldi.

31 Mart 2018 Cumartesi 21:08
Gökçeadaspor Şampiyonnnnn

Çanakkale 1.Amatör lig play-off grubunun şampiyonu Gökçeadaspor oldu. Kepez Atatürk spor kompleksinde oynanan final müsabakası adı gibi tam bir final havasında geçti. Gökçeada’dan gelen yaklaşık 500 taraftar takımlarını maç boyunca desteklerken, Gökçeada’dan gelen taraftarların içinde ailelerin, bayanların ve çocukların çokluğu ilgiyle karşılandı. Yaklaşık 100 kadar Barbarosspor taraftarıda müsabaka boyunca takımlarını desteklediler.

Tamamen dolu tribünlerin önünde başlayan ve Necdet Çelik, Süleyman Oral  ve Yakup Havutçu hakem triosunun yönettiği karşılaşmanın 8. Dakikasında Gökçeadaspor Emrah Avcı’nın attığı golle 1-0 öne geçen taraf oldu. Yediği golden sonra topa daha fazla sahip olan Barbarosspor müsabakanın 39. Dakikasında Anıl’ın attığı golle skor’u 1-1 yaptı. Müsabakanın ilk devresi bu skorla sona ererken, ikinci yarıda heyecan dahada arttı. İki takımın karşılıklı geliştirdiği tehlikeli atakların ardından müsabakanın 81. Dakikada Barbarosspor Berkay’ın mükemmel frikik golü ile 2-1 öne geçen taraf oldu.

Yedeği golden sonra beraberlik golü için rakip kalede baskı kuran Gökçeadaspor müsabakanın 86. Dakikasında beraberlik golünü buldu. Bu dakikada Sol kanattan yapılan ortada günün başarılı ismi  Barbarosspor kalecisi Alparslan topu elinden kaçırınc boş pozisyonda Raşit Onur skor’u 2-2 yapan isim oldu.

Müsabakanın normal süresi 2-2 sona ererken, uzatma devrelerinde iki takımda girdiği pozisyonları değerlendiremeyince uzatma devreleride 2-2 sona erdi. Geçilen penaltı atışlarında kalesinde adeta devleşen Gökçeadaspor kalecisi Gökhan Küçüközen takımının karşılaşmadan 5-3 galip ayrılmasını sağladı ve Gökçeadaspor Süper Amatör lige çıkan takım oldu.

Müsabaka sonrasında Gökçeadaspor’lu futbolcular ve taraftarlar gelen şampiyonluğu doyasıya kutlarken, Ada ekibinin kupsını Futbol il temsilcisi Hayrettin Acar ve Futbol il temsilci yardımcısı Serkan Yurdabak birlikte verdiler.

Anahtar Kelimeler:
GökçeadasporBarbarosspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol