Gökçeadaspor:5 Tarımspor:3

Gökçeadaspor erteleme karşılaşmasında Tarımspor’u mağlup etti.

Gökçeadaspor:5 Tarımspor:3

Gökçeadaspor erteleme karşılaşmasında Tarımspor’u mağlup etti.

25 Ocak 2018 Perşembe 09:33
Gökçeadaspor:5   Tarımspor:3

1.Amatör ligte geçtiğimiz hafta sonu hava muhalefeti sebebi ile ertelenen Gökçeadaspor-Tarımspor karşılaşması Çarşamba günü Gökçeada sahasında oynandı.

Müsabakanın 19. Dakikasında konuk takım Tarımspor Mesut’un attığı golle 1-0 öne geçerken, ev sahibi Gökçeadaspor Utku Yurdakul’un 28. Dakikada attığı golle karşılaşmada skoru 1-1 yaptı. Müsabakanın 37. Dakikasında Utku ev sahibi Gökçeadaspor’u 2-1 öne geçirirken, 43. Dakikada günün başarılı ismi Emrah Avcı skoru 3-1 yapan isim oldu. Devrenin son dakikasında gelişen Gökçeadaspor atağında Emrah Avcı skoru 4-1 yaparken devre bu skorla sona erdi.

Müsabakanın ikinci yarısında iki takımda açık futbolu tercih ederken karşılaşmanın 55. Dakikasında gelişen Tarımspor atağında Muhammed skoru 4-2 yapan isim oldu. 66. Dakikada Gökçeadaspor Emrah Avcı ile skoru 5-2 yaparken, bu golden iki dakika sonra konuk takım Tarımspor Metehan ile bir gol daha buldu ve müsabakada skor 5-3 oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmazken karşılaşma ev sahibi Gökçeadaspor’un 5-3 üstünlüğü ile sona erdi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Gökçeadaspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol