Gökçeadaspor’mu? Çardakspor’mu ?

1.Amatör ligte hafta sonu telafisi olmayan bir müsabaka oynanacak.

Gökçeadaspor’mu? Çardakspor’mu ?

1.Amatör ligte hafta sonu telafisi olmayan bir müsabaka oynanacak.

26 Ocak 2018 Cuma 10:00
Gökçeadaspor’mu? Çardakspor’mu ?

Çanakkale 1. Amatör ligte hafta sonu Gökçeada’da zirvenin geleceğini belirleyecek bir karşılaşma oynanacak. Sezon başında hedeflerini açık olarak süper amatör lige çıkmak olarak belirleyen ve devre arasında yaptıkları transferlerle adlarından söz ettiren iki takım Gökçeadaspor ve Çardakspor Pazar günü saat 13.00’te Gökçeada ilçe sahasında karşı karşıya gelecekler.

Bu zorlu karşılaşma öncesinde iki takım tarafından da galibiyet ifadeleri geliyor. Sezona yapmış olduğu kaliteli transferle giren ev sahibi Gökçeadaspor bugüne kadar 10 karşılaşma oynadı. Bu karşılaşmalarda 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan yeşil-beyazlı takım ligte attığı 33 gole karşılık kendi kalesinde 18 gol görmüş durumda. Topladıkları 22 puanla bir maç eksiği ile ligte ikinci durumda bulunuyorlar.

Gökçeadaspor’un geçen hafta deplasmanda oynadığı ve 85. Dakikada tatil edilen Dümrekspor karşılaşması ile kararın önümüzdeki, günlerde verilmesi bekleniyor.

Konuk Çardakspor sezona flaş transferlerle başladı. Ligte oynadıkları 11 karşılaşmada 8 galibiyet, 3 beraberlik aldılar ve mağlubiyetleri yok. Ligte attıkları 27 gole karşılık, kendi kalelerinde 11 gol gördüler. Ligin en az gol yiyen ve mağlup olmayan takımı durumundalar. Topladıkları 27 puanla ligte lider durumdalar.

Bu zorlu karşılaşmada ev sahibi Gökçeadaspor’un en büyük handikapı ise cezalı oyuncular olacaktır Yeşil-Beyazlı takımda Gökhan Küçükoazan, Onur Göz, Ferdi Uluğ ve Uğur Arslan tedbirli olarak disiplin kuruluna sevkedildikleri için bu zorlu karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çardaksporGökçeadaspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol