Günün sonu Üç puan olsun

Çanakkale Dardanelspor deplasmanda Yomraspor ile karşı karşıya geliyor.

Günün sonu Üç puan olsun

Çanakkale Dardanelspor deplasmanda Yomraspor ile karşı karşıya geliyor.

28 Ekim 2017 Cumartesi 11:32
Günün sonu Üç puan olsun

Spor Toto 3.lig 1.grupta mücadele eden Çanakkale Dardanelspor onuncu hafta karşılaşmasında deplasmanda Yomraspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-Beyazlılar oynadığı dokuz karşılaşmada 3 galibiyet, 3 mağlubiyet, 3 beraberlik alırken, attığı 9 gole karşılık kendi kalesinde 8 gol gördü. Çanakkale Dardanelspor ligte 9 hafta sonunda topladığı 12 puanla ligte 12’nci sırada yer alıyor.

Kırmızı-Beyazlılar bugüne kadar deplasmanda 4 karşılaşma oynadı. Bu karşılaşmalarda 2 beraberlik, 2 mağlubiyet alırken, attığı 5 gole karşılık, kendi kalesinde 8 gol gördü.

Ev sahibi Yomraspor ise ligte oynadığı 9 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı. Attıkları 5 gole karşılık, kendi kalelerinde 9 gol gördüler. Yomraspor kendi sahasında 4 karşılaşma oynadı bu karşılaşmalarda 1 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Yomraspor attığı 2 gole karşılık, kendi kalesinde 4 gol gördü.

Çanakkale Dardanelspor ile Yomraspor arasında Yomra İlçe stadında Cumartesi günü saat 14.00’te oynanacak olan karşılaşmayı Manisa bölgesinden Hüseyin Gökberk Arslan yönetecek. Arslan’ın yardımcılıklarını ise Hasan Okan Baylan ve Hasan Cebeci yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Ali Tunçer yapacak.

Anahtar Kelimeler:
Çanakkale Dardanelspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol