Hastanebayırıspor:3 Umurbeyspor:2

Hastanebayırıspor şampiyonluk umutlarını son iki haftaya taşıdı.

Hastanebayırıspor:3 Umurbeyspor:2

Hastanebayırıspor şampiyonluk umutlarını son iki haftaya taşıdı.

22 Mayıs 2018 Salı 09:17
Hastanebayırıspor:3  Umurbeyspor:2

2.Amatör lig A grubunda lider Çanakkale Genç 1915 spor’un üç puan gerisinde ikinci sırada bulunan Hastanebayırıspor Pazar günü Umurbeyspor’u 3-2 mağlup ederek şampiyonluk umutlarını son iki haftaya taşıdı.

Çanakkale 18 Mart stadı sentetik sahasında oynanan karşılaşmanın 8. Dakikasında Mertcan’ın attığı golle 1-0 öne geçen Hastanebayırıspor karşısında Umurbeyspor müsabakanın 37. Dakikada Ayhan’ın golü ile skoru 1-1 yaptı. Müsabakanın ilk yarısı 1- 1 sona ererken, ikinci devre iki takımda skor’u değiştirmek için açık futbol’u tercih ettiler. Karşılaşmanın 51. Dakikasında Özer’in attığı golle Hastanebayırıspor 2-1 öne geçerken bu golden dört dakika sonra 55. Dakikada Görkem skor’u 3-1 yapan isim oldu.

Arka arkaya yediği gollerle iki farklı geriye düşen Umurbeyspor özellikle son on dakika baskısını arttırırken, müsabakanın 89. Dakikasında Umurbeyspor Ali Berkin’in attığı golle skor’u 3-2 yapan taraf oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmazken müsabaka Hastanebayırıspor’un 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Hastanebayırıspor aldığı bu galibiyetle puanını 3-1 yaparken, lider Çanakkale Genç 1915spor ise 34 puan ile liderliğini devam ettirdi. Önümüzdeki hafta oynanacak olan Hastanebayırıspor –Çanakkale Genç 1915spor karşılaşması ise ligin şampiyonunu belirleyecek.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Hastanebayırıspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol