Haydi Çanakkale Dardanel üç puan için

Çanakkale Dardanelspor kendi sahasında Yeni Altındağ Belediyespor’u ağırlıyor.

Haydi Çanakkale Dardanel üç puan için

Çanakkale Dardanelspor kendi sahasında Yeni Altındağ Belediyespor’u ağırlıyor.

08 Aralık 2017 Cuma 18:04
Haydi Çanakkale Dardanel üç puan için

Spor Toto 3.lig 1.grupta mücadele eden Çanakkale Dardanelspor sezonun on altıncı haftasında kendi sahasında Yeni Altındağ Belediyespor ile karşılaşacak. Oynadığı on beş karşılaşmada 3 galibiyet, 6 beraberlik, 6 mağlubiyet alan ve attığı 16 gole karşılık, kendi kalesinde 20 gol gören kırmızı-beyazlı takım topladığı 15 puanla ligte 14. Sırada yer alıyor. Kendi sahasında oynadığı karşılaşmalarda Erbaaspor’u 1-0, Kozan Belediyespor’u 2-0 ve Batman Petrolspor’u 2-1 mağlup ederken, Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve spor ile 0-0, Kemerspor 2003 ile 0-0 berabere kaldı. Kırmızı-Beyazlı takım kendi sahasında Bayrampaşaspor’a 2-0, Erzin Belediyespor’a 2-1 ve 12 Bingölspor’a ise 1-0 mağlup oldu.

Konuk takım Yeni Altındağ Belediyespor ise ligte oynadığı 15 karşılaşmada 4 galibiyet, 3 beraberlik, 8 mağlubiyet aldı. Topladıkları 15 puanla ligte 15.sırada yer alıyorlar. Altındağ Belediyespor deplasmanda oynadığı 7 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı.

Çanakkale 18 Mart stadında Pazar günü saat 13.30’da oynanacak olan karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Mehmet Türkmen yönetirken, yardımcılıklarını ise Tuncay Çalıkoğlu ve Erdinç Zengi yapacaklar.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol