Heyecan Dorukta

Süper amatör kümede bu hafta nefesler tutulacak

Heyecan Dorukta

Süper amatör kümede bu hafta nefesler tutulacak

27 Ekim 2017 Cuma 09:46
Heyecan Dorukta

Çanakkale süper amatör kümede hafta sonu birbirinden zorlu beş karşılaşma oynanacak. Her geçen hafta şekillenmeye başlayan ve zirveye oynayan takımların fazla olmasından dolayı, her hafta büyük heyecan yaşan süper amatör küme maçları bu haftada nefesleri kesecek.

Puan cetvelinin ilk iki sırasında bulunan oynadıkları üç karşılaşmayıda galip bitiren iki 9 puanlı takım Biga Adaspor ve Ezinespor kozlarını Biga İlyas Bayram stadında paylaşırlarken, ligin iki güçlü takımı Karabiga Belediyesi Gençlikspor ve Çanakkalespor ise Karabiga sahasında puan mücadelesi verecekler.

Hafta başında antrenör değişikliğine giden Arslancaspor kendi sahasında geçen haftayı farklı mağlubiyetle kapatan Bozcaadaspor’u ağırlarken, Şampiyonluğun bir diğer adayı Lapsekispor deplasmanda geçen hafta deplasmandan farklı galibiyetle dönen Küçükkuyu Gençlerbirliğispor ile karşılaşacak. Ligin güçlü ekiplerinden Kepezspor ise sezona hayal kırıklığı ile başlayan Geliboluspor ile Kepez ilçe sahasında karşı karşıya gelecek.

Haftanın en avantajlı takımı ise Yenicespor olacak. Geyikli Belediyespor’un ligten çekilmesi ile birlikte Yenicespor haftayı maç oynamadan üç puanla kapatan takım olacak.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol