Kale 1957 spor kulübü kuruldu

Çan İlçesinde salon sporlarına ağırlık vereceğini ve özellikle voleybol branşında faaliyet göstereceğini ifade eden yeni bir kulüp doğdu.

Kale 1957 spor kulübü kuruldu

Çan İlçesinde salon sporlarına ağırlık vereceğini ve özellikle voleybol branşında faaliyet göstereceğini ifade eden yeni bir kulüp doğdu.

27 Eylül 2017 Çarşamba 10:35
Kale 1957 spor kulübü kuruldu

Yeni kurulan Kale 1957spor kulübünün başkanlığına ise Serter Gezer getirildi. Gezer yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları söyledi “ Öncelikle, sporun; ahlak, vicdan ve sağlık perspektifinde var olup; saygı, çalışma ve inanç temelinde yükselip başarıya ulaşabileceğine inanan bir spor kulübü olarak,  dünyada ve ülkemizde gençlerin ne yazık ki saplanmaya doğru adım adım sürüklendiği alkol, sigara ve uyuşturucu gibi tüm kötülüklerin kapımızın artık hemen öbür ucunda durduğunu acıyla görerek; aynı zamanda da sporun yaşantılarımızın merkezinden çıkması ve düzensiz yaşamdan kaynaklı dengesiz beslenmenin sonucu tehlike çanlarını çalan obezitenin çemberini kırmak için;  Sağlıklı, vicdanlı ve ahlaklı bir nesil yetiştirebilmek, bir o kadar da Çan’ımıza yakışan iyi bir takım ve oyuncuları var edip, seviye seviye yükselmelerine katkı sağlayarak ülkemizdeki tüm spor organizasyonlarında yarışabilecek gençlerimizi yetiştirebilme gayesiyle;  Şehrimizin öz kaynaklarından yararlanarak; bu toprakların çocuklarından gerçek profesyonel sporcuları yetişmesine kendimizi adayarak çıktığımız bu yolda; yine bu toprakların çocuklarına spor alışkanlığı aşılayarak ilerlemeyi misyon edinmiş bir kulüp olarak;

Ve her şeyden önemlisi de değerlerine bağlı, iyi birey ve iyi vatandaş olan sporcular yetiştirebilme azmiyle karşınızda bulunuyoruz.

22 Eylül 2017 tarihi itibariyle Kale 1957 isimli Spor kulübü resmen kurulmuş olup; bu sevinçli haberi tüm Çanakkale Halkına kıvanç ve umut ile bildirmenin gururunu yaşıyoruz.” Dedi.

Kale 1957 spor kulübünün özellikle bayanlar voleybol liginde büyük hedefleri olduğu ve gidilebilecek en yüksek noktaya kadar gidilmek istendiği vurgulandı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol