Turgut Reis Ortaokulu Işıldıyor

Turgut Reis Ortaokulu eğitimin yanı sıra sportif başarılarla adından söz ettiriyor.

Turgut Reis Ortaokulu Işıldıyor

Turgut Reis Ortaokulu eğitimin yanı sıra sportif başarılarla adından söz ettiriyor.

20 Aralık 2017 Çarşamba 10:00
Turgut Reis Ortaokulu Işıldıyor

Çanakkale’de spor gündeminin nabzını tutan Amatör Panaroma programının bu haftaki konukları Turgut Reis Ortaokulunun başarılı sporcuları ve beden eğitimi öğretmenleri oldular. Bülent Büberci’nin medaratörlüğünü yaptığı, başarılı teknik adam Mehmet Özdemir’in yorumlarıyla renk kattığı sevilen spor programına katılan Turgut Reis Ortaokulunun başarılı sporcuları ve beden eğitimi öğretmenleri Çanakkale’de bir okulun hem eğitim alanında, hem de sportif alanda başarılı olunabileceğini gözler önüne serdi. Programa katılan başarılı sporcular spor yapmanın derslere olumlu etkilerinin olduğunu ve spor yapan öğrencilerin daha başarılı olduklarını anlatılırken, Türkiye çapında elde ettikleri derecelerde en büyük payın Okul müdürleri ve öğretmenlerin kendilerine verdikleri destekten geçtiğini ifade ettiler.

Programa katılan Turgut Reis Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmenleri Asuman Yıldız ve Songül Çınar ise yaptıkları değerlendirmelerde  başarılı sporcular çıkartmaktan dolayı gururlu olduklarını, kendilerine en büyük desteği okul müdürü Şule Yıldızoğlu’nun verdiğini ifade ettiler.

Turgut Reis Ortaokulu Müdürü Şule Yıldızoğlu ise okullarına her türlü desteği veren Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’ya, İl Millli Eğitim Müdürü Osman Özkan’a, Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürlüğüne ve okula sportif anlamda destekte bulunan kurum ve kuruluşlara  çok teşekkür ettiklerini ifade etti. Yıldızoğlu amaçlarının başarılı öğrenciler yetiştirmek ve aynı zamanda iyi bireyler olarak öğrencileri topluma kazandırmak istediklerini ifade etti.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol