Uzunköprüspor:5 Yeni Çanspor:1

Yeni Çanspor deplasmanda oynadığı karşılaşmada farklı mağlup oldu

Uzunköprüspor:5 Yeni Çanspor:1

Yeni Çanspor deplasmanda oynadığı karşılaşmada farklı mağlup oldu

17 Ekim 2017 Salı 11:49
Uzunköprüspor:5  Yeni Çanspor:1

Spor Toto Bölgesel amatör ligte mücadele eden Yeni Çanspor deplasmanda oynadığı karşılaşmada Uzunköprüspor’a 5-1 mağlup oldu.

Ergene Şehir stadında oynanan karşılaşmada Yeni Çanspor bir önceki hafta oynanan Bigaspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Yunus Emrah Okumuş ve Sezer Doğan gibi iki önemli oyuncusundan eksik mücadele ederken. Evsahibi Uzunköprüspor karşılaşmaya hızlı başlayan taraf oldu. Müsabakanın 7. Dakikasında Ender Marangoz’un golü ile 1-0 öne geçen ev sahibi takım bu golden üç dakika sonra 10. Dakikada Onur Atik ile skoru 3-0 yaptı. Karşılaşmanın 32. Dakikasında Atakan Serin skoru 3-0 yaparken devre bu skorla sona erdi.

Müsabakanın ikinci yarısında Yeni Çanspor aradaki farkı kapatmak isterken, karşılaşmanın 65. Dakikasında aradığı golü Mehmet Aksel Karadağ ile buldu. Bulduğu golden sonra ataklarını sıklaştıran Yeni Çanspor müsabakanın uzatma dakikalarında kalesinde iki gol daha gördü. Karşılaşmanın 90. Dakikasında James Chıdumaga skoru 4-1 yaparken, müsabakada uzatmanın son dakikasında Ramazan Şafak skoru 5-1 yaptı ve karşılaşma Uzunköprüspor’un 5-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol