Yeni Çanspor Kenetlendi

Yeni Çanspor kendi sahasında Gaziosmanpaşaspor’u ağırlıyor.

Yeni Çanspor Kenetlendi

Yeni Çanspor kendi sahasında Gaziosmanpaşaspor’u ağırlıyor.

18 Şubat 2018 Pazar 10:58
Yeni Çanspor Kenetlendi

Bölgesel lig 12. Grupta mücadele eden Yeni Çanspor geçen hafta deplasmanda oynadığı Sultangazispor karşılaşmasında yaşadığı olaylardan sonra tüm camia kenetlenmiş vaziyette Pazar günü kendi sahasında Gazioasmanpaşaspor’u ağırlayacak. Ligte oynadığı 17 karşılaşmada 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan kırmızı-beyazlı ekip bu haftaya kadar kendi saha ve seyircisi önünde 8 karşılaşmaya çıktı. Bu 8 karşılaşmada 3 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Yeni Çanspor ligte topladığı 15 puanla sıralamada on birinci sırada yer alıyor.

Konuk takım Gaziosmanpaşaspor ise ligte oynadığı 16 karşılaşmada 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. İstanbul ekibi deplasmanda oynadığı 8 karşılaşmada ise 2 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet alırken topladığı 28 puanla sıralamada dördüncü sırada yer alıyor.

Çan Hacı İbrahim Bodur stadında Pazar günü saat 14.00’te oynanacak olan karşılaşmayı Kocaeli bölgesinden Recep Kaval yönetirken, yardımcılıklarını Enes Seymen ve Melih Dökümcü yapacaklar.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çansporYeni
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol