Yeni Çanspor Sil Baştan

Yeni Çanspor ara transferde kadrosunu tamamen değiştirdi.

Yeni Çanspor Sil Baştan

Yeni Çanspor ara transferde kadrosunu tamamen değiştirdi.

13 Ocak 2018 Cumartesi 13:00
Yeni Çanspor Sil Baştan

Spor Toto Bölgesel Amatör lig 12. Grupta mücadele eden Yeni Çanspor ikinci devreye tamamen değişmiş kadrosu ile başlıyor. Kırmızı-Beyazlı takım antrenör olarak İsmail Yalçın ile anlaşırken, tam 16 futbolcu ile mukavele imzaladı.

Yeni Çanspor ara transferde Akşehirspor’dan Muhammed Çetin Polat, Suhut Belediye Hisarspor’dan Veli Çınkı, Havranspor’dan Suat Temircan, Cevizli Anadoluspor’dan Ahmet Hasan Hüseyinoğlu ve Samet Sert, Alibeyköyspor’dan Ali Alkan, Havran Fatih Belediyespor’dan Hasan Özeren, Alaşehir Belediyespor’dan İsa Fuat Dayı, Karabiga Belediyesi Gençlikspor’dan İsmail Selcan ve Serdar Güner, Sinopspor’dan Miraç Yardım, Karasuspor’dan Semih Sargın, Tunaspor’dan Seray Emlek, Sapanca Gençlikspor’dan Serbay Keskin, Arsuz Karaağaçspor’dan Yunus Emre Yıldız, 1074 Çankırıspor’dan Mahsum Akkum’u transfer etti.

Yeni Çanspor’un deplasmanda oynayacağı Alemdağspor karşılaşması öncesi Çan’da yaptığı antrenmana Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu gelerek futbolculara ve teknik heyete başarılar diledi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çansporYeni
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol