Biga TSO üyelerine krizde liderlik semineri

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, eğitim seminerlerine bir yenisini daha ekledi.

Biga TSO üyelerine krizde liderlik semineri

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, eğitim seminerlerine bir yenisini daha ekledi.

12 Kasım 2018 Pazartesi 12:44
Biga TSO üyelerine krizde liderlik semineri

Üyelerine yönelik ücretsiz eğitim programlarına devam eden Biga TSO, satış ve pazarlama dünyasının önde gelen isimlerinden Sinan Ergin ile bu defa “Krizde Liderlik” konulu konferansta üyelerinin bilgi sahibi olmasını sağladı. Ergin yine, dinamik ve akıcı üslubuyla katılımcıların interaktif olarak katıldığı bir seminer gerçekleştirdi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, kriz zamanlarında nasıl hareket edilmesi ve neler yapılmaması gerektiği konularında firma sahiplerinin bilgilerini tazelemeyi amaçlayan seminer 08 Kasım 2018 Perşembe günü 18.00-20.00 saatleri arasında gerçekleştirildi.

Konuşmasına kısa özgeçmişini anlatarak başlayan Ergin, liderin tanımını verdiği örneklerle aktardı. Ergin; “Lider demek, kişinin kendisini yönetebilme kabiliyetidir. Düşüncelerini, duygularını, hislerini, bilgilerini tam anlamıyla yönetebilen kişi liderdir. Dünyadaki en zor, neredeyse imkansız olan iş insanın kendisini yönetebilme kabiliyetidir. Kriz kendi imkanlarınız ile büyümenizi sağlar. Biz, kriz durumlarına survivor olmuş durumdayız. Bizim son on yılda yaşadıklarımızı herhangi bir Avrupa ülkesi, Amerika yaşasa idi şu anda bitmişlerdi. Kriz zamanı liderler ortaya çıkar. Bu bazen patrondur. Kriz zamanı çok hızlı karar verileceği için sorumluluk alabilen insana ihtiyaç duyulur. Kriz anında liderin almış olduğu karara herkes adapte olmak zorundadır. İşyeri sorumluluk sahibi olan kişiye teslim edilir. Şirketinizi bırakacağınız kişi o şirketin sorumluluğunu alabiliyorsa şirket onundur. Sorumluluk seviyesinde olan bir insan ben ne yapacağım demez, anında eyleme geçer" ifadelerini kullandı.

Sinan Ergin, seminerin sonunda katılımcıların sorularını yanıtladı ve “Canlı Yaşa” kitabını imzaladı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
TicaretBiga Tso
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol