Hayat ona “engel” değil (Video)

Çanakkale’de sol kolu doğuştan dirsek kısmından olmayan 43 yaşındaki Mehmet Karazeytin, eniştesine ait kahvehanede garsonluk yaparak hayatını sürdürüyor.

Hayat ona “engel” değil (Video)

Çanakkale’de sol kolu doğuştan dirsek kısmından olmayan 43 yaşındaki Mehmet Karazeytin, eniştesine ait kahvehanede garsonluk yaparak hayatını sürdürüyor.

08 Aralık 2017 Cuma 10:04

Çanakkale’de yaşayan ve sol kolu dirsek kısmından doğuştan olmayan evli ve 2 çocuk babası Mehmet Karazeytin (43), çalıştığı kahvehanede çevresine saçtığı pozitif enerjisiyle hayatın ona engel olmadığını en güzel şekilde özetliyor. Eniştesine ait kahvehanede vatandaşlara çay, kahve servisinde bulunan Karazeytin, çalışkanlığı ile vatandaşların takdirini topluyor. Kolunun doğuştan olmadığını dile getiren Karazeytin çalışma hayatına 1999 yılında Türk Telekom’da başladığını belirtti. 2015 yılında emekli olduktan sonra eniştesine ait kahvehanede çalışmaya başladığını söyleyen Karazeytin; “Burası eniştemin yeri, ona yardımcı olmak adına burada çalışıyorum. Kendi hayatımı devam ettiriyorum. Hayatla bağışıkım, hayata küskün değilim, devamlı pozitifim negatif günüm yok” dedi. Liseye giden oğlu ve Anasınıfına giden bir kızı olduğunu ifade eden Karazeytin, engelli olmasına rağmen bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadığını ve zorlanmadığını vurgulayarak; “Hayatta hep mücadele ettim, hiç küsmedim hep devam ettim” şeklinde konuştu. Karazeytin, çalışma ortamıyla ilgili olarak vatandaşların çok iyi yaklaştığını ve kendisinin de bundan mutluluk duyduğunu ve karşısındaki insanlar enerji verdiğini sözlerine ekledi. Mehmet Karazeytin; “Hayatla mücadele etmelerini isterim. Hayata küsmemelerini isterim. Hayat dışarıda güzel, çalışmalarını isterim. Kimseden yardım beklemesinler. Dışarıdaki hayat güzel, kendileri mücadele etmeli, hayata bağlanmalarını istiyorum. Engelliyim, köşede oturmalarını istemiyorum” sözleriyle engelli vatandaşların hayatla iç içe olması çağrısında bulundu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 08.12.2017 14:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol