ADD’den bir dizi ziyaret

Atatürkçü Düşünce Derneği Çanakkale Şubesi, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun ile Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram’ı ziyaret etti.

ADD’den bir dizi ziyaret

Atatürkçü Düşünce Derneği Çanakkale Şubesi, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun ile Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram’ı ziyaret etti.

06 Temmuz 2019 Cumartesi 17:24
ADD’den bir dizi ziyaret

Atatürkçü Düşünce Derneği Çanakkale Şubesi, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz’ü ziyaret etti. Atatürkçü Düşünce Derneği Çanakkale Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Necmi Akyalçın, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz’ü makamında ziyaret etti. Yeni çalışma döneminde Başkan Öz’e başarılar dileyen Akyalçın; “Çan Belediye Başkanı Sayın Bülent Öz'ü ADD Çanakkale Şubesi olarak makamında ziyaret ettik. Değerli başkanımıza başarılı bir çalışma dönemi diledik. Çok verimli bir buluşma oldu.” dedi. Başkan Öz ise gelen heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Öz; “Başta Atatürkçü Düşünce Derneği Çanakkale Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Necmi Akyalçın olmak üzere beni ziyaret edip başarılar dileyen Çanakkale şubesine teşekkür ediyorum, güzel bir buluşma oldu fikir alışverişi yaptık” diye konuştu.

Atatürkçü Düşünce Derneği Çanakkale Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Necmi Akyalçın ve beraberindeki heyet, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun’u makamında ziyaret etti. Yeni Başkana çiçek takdim ederek tebrik edip görev süresi olan 5 yıl boyunca başarılar dileyen ADD Çanakkale Şube Başkanı Akyalçın; “Bayramiç Belediye Başkanımız Sayın Mert Uygun'a ADD Çanakkale Şubesi olarak makamında ziyaret etmek istedik. Bizi kabul ettiği için değerli başkanımıza teşekkür eder, görev yapacağı süre boyunca başarılı bir çalışma dönemi geçirmesini dileriz” dedi. Başkan Uygun ise ADD heyetinin ziyareti nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Necmi Akyalçın ve beraberindeki heyet, Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram’a da ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret hakkında kamuoyunu bilgilendiren Akyalçın; “Ayvacık Belediye Başkanımız Sayın Mesut Bayram’a makamında ziyaret gerçekleştirerek yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar diledik” dedi. Başkan Bayram ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol