AK Parti’de Ezine Buluşması

 AK Parti il genel meclisi üyeleri grup Başkanvekili Bülent Korkmaz başkanlığında Ezine İlçesinde bir araya geldiler.

AK Parti’de Ezine Buluşması

 AK Parti il genel meclisi üyeleri grup Başkanvekili Bülent Korkmaz başkanlığında Ezine İlçesinde bir araya geldiler.

26 Aralık 2019 Perşembe 12:49
AK Parti’de Ezine Buluşması

Programa Ezine ve Geyikli Belediye başkanlarını makamında ziyaret ederek başlayan heyet daha sonra ilçeye bağlı olan Bahçeli, Güllüce, Akköy ve Derbentbaşı köylerini ziyaret ettiler. Dönem içerisinde köylere yapılan yatırımları İnceleme fırsatı bulan AK Partili heyete Ezine AK Parti il genel meclis üyesi Murat Yahya Sezgin yatırımlar konusunda bilgi verdi.

Program sonunda bir açıklama yapan İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Korkmaz” AK Parti İl Genel Meclisi grubu olarak bu yeni dönemde her ay bir ilçemizde ziyaret gerçekleştireceğiz. Bu ayki ilk toplantımızı Ezine ilçemizde gerçekleştirdik. Burada ziyaretimize Ezine Belediye Başkanımız Güray Yüksel’i makamında ziyaret ettik daha sonra ardından 4 köyümüzü ziyaret ederek burada hem yaptığımız yatırımları hem de vatandaşlarımız ile sohbet etme imkanı bulduk güzel bir ziyaret oldu bu ziyarette bizi yalnız bırakmayan muhtarlar dernek başkanı ve muhtarlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ezine ilçesinde ev sahipliği yapan Ezine AK Parti il genel meclis üyesi Murat Yahya Sezgin; “Öncelikle katılan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Seçildiğimiz günden beri Ezine’de yoğun bir tempo içerisinde çalışıyoruz. KÖYDES Kapsamında 2019 yılında ciddi işler yaptık. Yok su özelliklede ihtiyacı olan köylerimize su depoları yaptık ve etrafını güvenlik açısından tel çevirdik. Özellikle turizme katkı sağlamak açısından sahilde asfalt çalışması yaptık. Suyu yetersiz olan köylerimizde sondaj çalışması yaparak köyümüzün su sorununu çözmüş olduk ve bu konuda bazı köylerimizde çalışmalarımız sürüyor. Kısacası şunu söylemeden geçemeyeceğim arkadaşlarım ile birlikte çok çalıştık. Bu çalışmaları yaparken bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Grup Başkanvekilimiz Bülent Turani Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu, Valimiz Orhan Tavlı, özel idare genel sekreteri Abdullah Köklü’ye çok teşekkür ediyorum durmak yok yok yola devam. Bu ziyaretlerimiz esnasında bize her konuda yardımcı olan başta Ezine Belediye başkanımız Güray Yüksel ve Geyikli Belediye başkanımız Mevlüt Oruçoğlu olmak üzere Ak Parti Ezine ilçe başkanımız Mehmet Ünsal’a Muhtarlar dernek başkanımız Oktay Akay, KHGB encümen üyemiz Uluköy muhtarımız M.  Kemalettin Şen’e, Bizleri yalnız bırakmayan ve bizleri en iyi şekilde ağırlayan köy muhtarlarımıza ve tabii ki köy sakinlerimize teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol