Aydeğer ile yola devam

Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği Derneği (ÇATOD) Başkanlığı’na Armağan Aydeğer yeniden seçildi.

Aydeğer ile yola devam

Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği Derneği (ÇATOD) Başkanlığı’na Armağan Aydeğer yeniden seçildi.

01 Ekim 2019 Salı 13:26
Aydeğer ile yola devam

Çanakkale Turistik Otelciler, Yatırımcılar ve İşletmeciler Olağan Genel Kurulu yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. 2018-2019 dönemi Başkanı Armağan Aydeğer ÇATOD’un geçmiş dönem faaliyetleri hakkında üyeleri bilgilendirdi. Divan Başkanlığını Ali Akol, Kemal Pazarbaşı ve Hayati Aydeğer’in yönettiği genel kurulda, geçmiş yönetimin faaliyet ve bütçesinin ibrasından sonra yeni yönetim seçildi. Tek liste halinde oybirliğiyle yönetim kuruluna Armağan Aydeğer ÇATOD Başkanı, Mehmet Hilmi Satar Başkan Yardımcısı, Salih Yüksel Genel Sekreter, Aykut Şölen Sayman, Nilgün Gökser, Serhat Koçarslan ve Erhan Pazarbaşı yönetim kurulu üyeliği görevine başladı. Çatod’un Çanakkale ili genelindeki 5 bölge temsilciliğine Ramazan Candan, Hilmi Selimoğlu, Metin Ataol, Şenol Dağınık ve Ali Ay seçildi. Genel kurulda üyelere teşekkür eden Armağan Aydeğer yeni dönemde Çanakkale turizminin gelişimi, tanıtımı, üyelerimizin birlik ve beraberliği, haksız rekabete karşı üyelerin korunması için çalışmalar yürütmeye devam edeceklerini bildirdi. Bu kapsamda Çanakkale’nin öncü kurum ve kuruluşları ile koordinasyon içinde Çanakkale turizminin kalkınması için güçlü bir vizyon ve hedefler ile faaliyetlerin gerçekleştirileceği belirtildi. Genel kurul sonrasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu görevleri belirlendi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol