Başkan Gökhan konuklarını ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Murat Gündüz ile Çanakkale Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Yönetimini makamında ağırladı.

Başkan Gökhan konuklarını ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Murat Gündüz ile Çanakkale Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Yönetimini makamında ağırladı.

21 Ağustos 2019 Çarşamba 18:02
Başkan Gökhan konuklarını ağırladı

Başkan Gökhan ilk olarak Çanakkale E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü görevine yeni başlayan Murat Gündüz'ü makamında ağırladı. Sohbet ortamında geçen ziyaret sonunda Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Gündüz, Başkan Gökhan'a hükümlüler tarafından yapılan seramik gemi takdiminde bulundu. Başkan Gökhan ardından Çanakkale Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Yönetimi ile makamında bir araya geldi. Ziyaret nedeni ile memnuniyetini belirten Başkan Gökhan, dernek yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi. Ziyarette dernek faaliyetleri hakkında bilgi alan başkan Gökhan, yerel basının sorunları üzerine de karşılıklı sohbet etti.

Haber Merkezi

Çan Etili Köyü Spor Tesisleri’nin açılışına Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, Belediye Başkanları, daire müdürleri, siyasiler, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta bir konuşma yapan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan; “Çan ilçemizin bir başka kıymetli markası Etili’mizdeyiz. Halkımız 17 yıldan beri bize omuz verdi ve destek oldu. Ünümüzdeki süreçte kavga etmek polemik yapmak yerine iş yapmak istiyoruz. Bölgemizin ayağa kalkmasını istiyoruz. Sağlıkta, ulaşımda, eğitimde Çanakkale’de tabiri caizse bir altın dönemi yaşanıyor, bu dönemin devamını istiyoruz. Son dönemde en çok yatırım alan illerin başında geliyoruz. Çanakkale’ye hizmet etmek bizim için büyük bir şereftir” dedi.

“Yatırımların hepsi büyük Türkiye projesi”

“Geçen gün Çıplak köyümüzde, Bigamızın Örtülüce köyünde bu yatırımı açtık. Yenice’de de bu yatırımı açacağız. Son bir yılda 13 tane halı saha yapmışız. Hepsinin bir değeri var” diyen Turan; “Sadece köylere futbol sahası değil, örneğin Karabiga’ya ihalesini yaptık ve temelini atıyoruz. FIFA standartlarında bir saha yapıyoruz. Geyikli’ye yine aynı şekilde ihalesini yaptık temelini atacağız yakında. Geyikli’ye FIFA standartlarında stad yapıyoruz. Güzelyalı’da gençlik ve sporcu eğitim merkezinin temelini attık ve şu an yarısına kadar bitti. 75 milyon bedelli, bakın 75 milyon demek eski rakam trilyondan bahsediyorum. Bunlar ciddi rakamlar. Ama bunların hepsi büyük Türkiye projesi. 3 tane farklı gençlik merkezi yaptık. Hepsinin toplamında bir sonuç alınacaktır. 2002 yılında Çanakkalemizde 642 tane lisanslı sporcumuz vardı. Bugün kaç biliyor musunuz? 33 bin 750 lisanslı sporcu olmuş” şeklinde konuştu.

“KÖYDES’e 30 milyon TL para aktarıldı”

Etili’ye yapılan yatırımlara da dikkat çeken Turan; “Etili köyümüz sadece futbol sahası ile değil diğer alanlarda da uzun mesafeler aldı. Örneğin içme suyu sorunumuz kalmadı. Etili termik santral arasındaki yolumuz asfaltlanarak bitti. Köy içi yollarımız bitirildi. 18 kilometrelik yol asfalt yapıldı. 17 kilometre de çevre köylerde yollar olmak üzere asfaltlandı. Köprü talepleri vardı bunlar bitirildi. Özet olarak sadece 2019 yılında KÖYDES’e 30 milyon TL para aktarıldı. Bu para köylerimizin altyapısı, suyu, taşı ve yolu demek. Biz köyü şehirden, şehri köyden ayırmıyoruz. Bizim için Çanakkale merkez neyse Etili de o” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve beraberindeki protokol üyeleri, Çan Etili Köyü Spor Tesisleri’nin açılışını yaptı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol