Başkan Işık'tan öğrencilere sürpriz hediye

Biga ilçesinde 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı başladı. Biga Merkez ve köylerindeki 59 okulda 14 bin 400 öğrenci ders başı yaptı.

Başkan Işık'tan öğrencilere sürpriz hediye

Biga ilçesinde 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı başladı. Biga Merkez ve köylerindeki 59 okulda 14 bin 400 öğrenci ders başı yaptı.

18 Eylül 2017 Pazartesi 18:25
Başkan Işık'tan öğrencilere sürpriz hediye

Her yıl eğitim desteklerini sürdüren ve 'Eğitimine destek olunmuş Biga' hedefiyle hareket eden Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, ilkokul birinci sınıf öğrencileri için hazırlanan okul setini dağıttı. Okulların açılmasıyla İdriskoru İbrahim Aydın İlkokulu, Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlkokulu ve Osmangazi İlkokulu'nu ziyaret eden Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, okul müdürleriyle okulların ihtiyaçları konusunda birebir görüştü. Okula yeni başlayan öğrenciler hediyeler için teşekkür ederken, Başkan İsmail Işık onlara çok okumalarını tavsiye etti. Başkan Işık; “Ziller sizin için çaldı. Öğretmenlerimiz de burada. Hem öğretmenlerimize hem de siz kıymetli öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilerim. Sevgili öğrenciler, bol bol kitap okuyun. Sizin hayalleriniz, fikirleriniz bu ülkenin geleceğine yön verecektir. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sizlere gösterdiği bilim ve çağdaşlık hedeflerini kavrayabilmeniz için öğretmenlerimizin canla başla çalışacaklarına eminim. Sizler de Atatürk'ün sizlerden istediği, biz büyüklerin sizlerden beklediği gibi yine söylüyorum bol bol okuyun. İyi dersler diliyorum” dedi. Okul seti içinde; boyama kalemi, kurşun kalem, silgi, defter, abaküs ve kalem kutusu yer alıyor. Birinci sınıflarda okuyan 1000 öğrenciye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli tarafından okul setinin dağıtımı yapılıyor. Öte yandan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Özel Biga Belediyesi Hamdi Gençoğlu Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Özel Biga Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Kreş ve Gündüz Bakımevi'ndeki minikleri de ziyaret etti. Minik öğrencilerle sohbet eden Başkan Işık, belediye kreşleri ile ilgili okul müdürelerinden bilgi aldı. Kreşlerin yoğun ilgi görmesi ve kontenjanların kısa sürede dolması ise dikkatlerden kaçmadı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol