Başkan Nadide Altın

Çanakkale Güç Birliği Platformu’nun yeni Başkanı Nadide Altın oldu.

Başkan Nadide Altın

Çanakkale Güç Birliği Platformu’nun yeni Başkanı Nadide Altın oldu.

07 Kasım 2018 Çarşamba 16:21
Başkan Nadide Altın

Kepez Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağını kamuoyuna duyuran Gökhan Bayram, Çanakkale Güç Birliği Platformu Yönetim Kurulu tarafından onursal başkanlık görevi ile onurlandırıldı. “Kadınlarla herşey daha güzel ve daha güçlü olur” diyen Bayram; “Yaklaşık 1.5 yıl önce gönüllülerle bu yola çıkmıştık. Kısa zamanda binlerce insana ulaştık. Yetim ve öksüzleri kolladık. Yüzlerce yaşlımıza hizmet ettik. Hastalarımıza derman olduk. Binlerce çocuğun eğitimine katkı sunduk. 50 üniversitelinin eğitimine destekçilerimizle katkı verir hale geldik. 500'ün üzerinde insana eğitim verdik. Velhasıl daha yüzlerce işle dertlere derman olduk” şeklinde konuştu.

Güçlü kadınımız artık başkanımızdır

Bayram sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Yeni başkanımızı belirledik. 20 yaşında bir gençken bana destek veren, manevi evladı gibi gören, Çanakkale'nin vergi rekortmenlerinden, sektörünün liderlerinden, Güçlü Kadınların öncüsü, Kadın Komisyonu Başkanım Nadide Altın başkanımız oldu.

Onursal başkanlık için teşekkürler

Yönetim Kurulumuz, son yaptığı toplantıda beni ONURSAL BAŞKANLIK GÖREVİ ile onurlandırdı. Kendilerine, gençlik ekiplerimize, kadın kollarımıza, dinamik gücümüz komisyonlarımızın başkan ve yöneticilerine, Çanakkale Güç Birliği Ailesinin birbirinden saygın yüzlerce mensubuna en içten şükranlarımı, teşekkürlerimi sunarım.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Güç Birliği
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol