Bayramiç’te Satranç Turnuvası

Bayramiç Belediyesi tarafından düzenlenen Yarıyıl Karne Hediyesi Satranç Turnuvası, belediye düğün salonunda yapıldı. Üç kategoride toplam 90 öğrencinin katıldığı turnuva, kıyasıya mücadeleye sahne oldu.

Bayramiç’te Satranç Turnuvası

Bayramiç Belediyesi tarafından düzenlenen Yarıyıl Karne Hediyesi Satranç Turnuvası, belediye düğün salonunda yapıldı. Üç kategoride toplam 90 öğrencinin katıldığı turnuva, kıyasıya mücadeleye sahne oldu.

20 Ocak 2020 Pazartesi 11:02
Bayramiç’te Satranç Turnuvası

Bayramiç Belediyesi’nin düzenlediği Yarıyıl Karne Hediyesi Satranç Turnuvasına öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Belediye düğün salonunda gerçekleşen turnuva, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun’un açılış hamlesiyle başladı. Turnuvayla ilgili bilgi veren Başkan Uygun, “Bizim için çocuklarımız, geleceğimiz çok önemli. Satranç da çocuklarımızın gelişmesine büyük katkı sağlıyor. Satranç oynayan çocukların yaşamlarında fark yarattığı bir gerçek. Çocuklarımızın satrançla ilgilenmesine destek olmak bizlere mutluluk veriyor” dedi. 6 oturum halinde 2 gün süren turnuvada ilkokul 1. ve 2. sınıf kategorisi, ilkokul 3. ve 4. sınıf kategorisi ile ortaokul-lise kategorisi olmak üzere üç bölümde toplam 90 öğrenci yarıştı. Turnuva, kıyasıya mücadeleye sahne oldu. İlkokul 1. ve 2. sınıf kategorisinde Görkem Beceren birinci, Fatih Talha Köseoğlu ikinci, Hüseyin Ege Köksal üçüncü oldu. İlkokul 3. ve 4. sınıf kategorisinde Kağaner Ersoy birinci, Beren Uysal ikinci, Akif Durmaz üçüncü oldu. Ortaokul-lise kategorisinde Damla Muş birinci, Burak Ercan ikinci, Hüseyin Talha Ademi üçüncü oldu. Turnuvada kategorilerinde birinci olanlara bisiklet, ilkokul 1. ve 2. sınıf kategorisinde ikinci olanlara akıllı saat, diğer kategorilerde ikinci olanlara drone, ilkokul 1. ve 2. sınıf kategorisinde üçüncü olanlara çanta, diğer kategorilerde üçüncü olanlara akıllı saat, dördüncü ve beşinci olanlar ise çeşitli hediyeler verildi. Tüm kategorilerde ilk üçe giren kız öğrenciler madalyayla ödüllendirildi. Bunun yanında tüm öğrencilere Atatürk’ün Nutuk kitabı hediye edildi. Turnuvada öğrencilere ödüllerini ve madalyalarını Başkan Yardımcısı Hasan Ferdi Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri Yıldırım Başaran, Ali Kula ve Yılmaz Göksu takdim etti. Turnuvanın başhakemi Serkan Aydın, “14 bin nüfuslu Bayramiç’te 90 lisanslı oyuncu olması ve turnuvaya katılması çok güzel. Böyle bir organizasyonu gerçekleştiren Bayramiç Belediyesi’ne teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 20.01.2020 11:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol