“Ben susamam”

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu sosyal medya hesabından paylaştığı yazısı ile Diyarbakır’da devam eden annenin eylemine dikkat çekti.

“Ben susamam”

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu sosyal medya hesabından paylaştığı yazısı ile Diyarbakır’da devam eden annenin eylemine dikkat çekti.

06 Eylül 2019 Cuma 15:12
“Ben susamam”

AK Parti Çanakkale Milletvekili İskenderoğlu yaptığı paylaşımda; “Bazen yaşananlara karşı sessiz kalamaz konuşmak istersiniz. Yapılan haksızlıklara, yanlışlara karşı içiniz içinize sığmaz. Yani benim için öyledir. Türkiye’de bazı arkadaşlar için bu böyle değil. Son günlerde daha net görüyoruz. Kirazlı’da ağaç kesimi diye eylem yapanlar “PKK 27 ormanı ben yaktım “ dedi tek kelime etmediler. Niye? Hadi birlikte karşı duralım ağaç kesene de orman yakana da. Nerede aydınlar, sanatçılar, akademisyenler, ağaç dostları, siyasetçiler... Koca bir sessizlik, yazık... Şimdi Diyarbakır’da bir anne evladımı istiyorum diye HDP il binasının kepengini kapattı. İşin ilginç yanı evladını aldı da Ne hikmetse PKK’nın kaçırdığı çocuk HDP sayesinde çıktı geldi. Hani ağaçlarımızı yakan, ülkemizi korumak için askere gönderdiğimiz kuzularımızı şehit eden PKK Kürt çocuklarımızı dağa, terörist olarak yetiştirmek için kaçırıyor. Sevgi, barış, çiçek, böcek her şeye konuşan sanatçı, akademisyen, siyasetçi, aydınlarımız yine ses yok bu konuyla ilgili. Neden? Koca bir sessizlik yine... Bu ülke hepimizin dostlar. Ya bir duruşunuz olmalı, haksızlığa, yanlışa hep birlikte dur demeliyiz yada işinize gelene konuşup işinize gelmeyeni görmemezliğe gelmeyi, siyaset yapmak için, AK Partinin karşıtlığı sizin dünyanızda pirim yapıyor diye işinize geldiğinde konuşmayı işinize gelmediğinde susmayı bırakın. Halk bunu görüyor inanın. O yüzden 17 yıldır AK Parti iktidar. O yüzden halkımız Recep Tayyip Erdoğan demeye devam ediyor. Biliyor ki doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen, hatalıysa hata yaptık diyebilen bir lider Recep Tayyip Erdoğan. Ağaçlar da bize emanet, evlatlar da, bu ülkenin suyu da toprağı da. Ve sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Allah ömür verdiği sürece, çıkarları için yol değiştirenlere, haksızlığa karşı sessiz kalanlara inat “Durmak Yok, Yola Devam...” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol