“Bu ülkede nasıl kaçak maden olabilir?” (Video)

Çanakkale Belediyesi Haziran ayı olağan meclisi gerçekleşti. Başkan Gökhan’ın konuşmasıyla başlayan Mecliste yoklamaların ardından Mayıs ayı değerlendirmesi yapıldı.

“Bu ülkede nasıl kaçak maden olabilir?” (Video)

Çanakkale Belediyesi Haziran ayı olağan meclisi gerçekleşti. Başkan Gökhan’ın konuşmasıyla başlayan Mecliste yoklamaların ardından Mayıs ayı değerlendirmesi yapıldı.

11 Haziran 2019 Salı 17:23

Çanakkale Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nda konuşan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Soma’daki maden faciasının yıl dönümü olduğunu anımsattı. Başkan Gökhan; “Madenler için daha fazla önlem alınmalı” dedi. Kazdağı’ndaki altın arama çalışmalarına da tepki gösteren Başkan Gökhan; “Çıkarılan madenin sadece %5’i Ülkemize kalıyor. Gerçekten gerek var mı? Bu kadar az bize kalan kısım varken bu kadar suyumuzu doğamızı kirletmeye bırakın kalsın orada. İleride maden çıkarmada daha teknolojik yollar bulunur, o zaman çıkarılır” diye konuştu. Başkan Gökhan konuşmasının devamında; “Bir Ülkede nasıl kaçak maden olabilir bunu anlamıyorum. Maden bu kaçak olarak bir şeyler satmaya benzemez yerin altını deliyorsun patlatıyorsun nasıl kaçak maden olabilir bir ülkede.”

“Bu şehre yapılan her yatırım bu şehrin insanına yapılmıştır”

Çanakkale’nin en yaşanılabilir kent ve en Mutlu Kent olmasına değinen AK Parti Meclis Üyesi Esra Yüksel, Çanakkale’ye 16 yılda yapılan yatırımlara dikkat çekti. Yüksel; “Çanakkale’ye bu kadar yatırım gelmesinde ve en yaşanabilir kent olmasına öncülük eden öncelikle AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’na teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da Çanakkale’mize bu kadar yatırım yapılmasını sağladığı için teşekkür ediyorum ve tüm eski Milletvekillerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Gökhan; “Bizimde çalışmalarımız var”

Yüksel’in açıklamasının ardından konuşan Başkan Gökhan; “Ben 16 yıldır bu kentin Belediye Başkanıyım. Onların yatırımı kadar bizimde çalışmalarımız var. Ben kendim için teşekkür istemiyorum ama bu belediyenin çalışanları, bu kenti daha güzel hale getirebilmek için çalıştılar ve de bunu başarıp getirdiler en azından onlara teşekkür etmenizi beklerdim. Bu şehre yapılan her yatırım bu şehrin insanına yapılmıştır” diye konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 11.06.2019 17:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol