Çal Köyü’ne halı saha

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Yenice ilçesine bağlı Çal Köyü’ne yapılan halı sahayı hizmete açtı.

Çal Köyü’ne halı saha

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Yenice ilçesine bağlı Çal Köyü’ne yapılan halı sahayı hizmete açtı.

22 Ağustos 2019 Perşembe 18:12
Çal Köyü’ne halı saha

Yenice Çal Köyü halı saha açılışına AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Belediye Başkanları, STK Temsilcileri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan; “Her alanda şampiyonlarımız var. Eğer bu yatırımlar olmasa, teşvikler olmasa bunlar olur mu? İmkan olursa bizim gençlerimiz bu imkanı en iyi şekilde değerlendirir. O yüzden biz de imkanlar üretmeye ve şehrimize katkı sağlamaya çalışacağız” dedi.

“Devlet bunu görmeyecek mi? Tabi ki adım atılacak”

Türkiye’nin gündeminde yer alan kayyım atamalarına da değinen Turan; “Biz bu işleri yaptıkça biz bölgemizin eğitimi, sağlığı, huzuru için yolları dedikçe bazıları ülkemizin güvenliği ile ilgili terörle ilgili maalesef bizi üzen bir gündem yapmaya çalışıyorlar. Birkaç gün önce üç büyük ilimizde terörle ilgisi olduğundan dolayı başkanlara Devlet kayyım atadı. Ben merak ettim avukatım. Dedim nasıl olmuş ne olmuş. Baktık ki öne çıkan birkaç gerekçe var. Bir defa şehit yakınlarına mobbing uygulayarak işten çıkarmışlar. Yetmemiş, teröristlerin yakınlarının ailelerini belediyeye almışlar. Yetmemiş, Türk Bayrağı’nı belediyenin her yerinden çıkarmışlar. Ve yetmemiş, anayasaya aykırı milletin egemenliğini peşkeş çekercesine kendi seçildiği halde eş başkanlık müessesi kurmuş milletin seçtiğini değil, eş başkan dediği Kandil’in atadığı adama yetki vermiş. Devlet bunu görmeyecek mi? Tabi ki adım atılacak. Hem yargı hem idari bu konuda adımlar atıldı. Kayyım atandı. Ama baktık ki çok farklı yerlerden ses gelmeye başladı” diye konuştu.

“Bu millet kimin ne yaptığını iyi görüyor”

CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan’a da seslenen Turan; “Çanakkale’de her lafımıza cevap vermeye çalışan malum İl Başkanına sesleniyorum. Sen bana laf yetiştireceğine dün HDP’liler ‘sokağa çıkın’ çağrısı yaptılar. Ve maalesef bir minibüsü durdurdular. O minibüsü indirip ateşe verdiler. Biz bu ülkede sokağa 6-8 Ekim sokağa çıkma çağrısını çok büyük bedellerle ödedik. 50 insanımız rahmetli oldu. Bir siyasal yapı insanları sokağa çağırır mı? Bize laf yetiştiren adam malum İl Başkanı neden kendi yandaşına kendi ortağına kendi ittifakındaki partisine sokağa çıkmak ayıptır, yanlıştır, demokraside bu yakışmaz demiyor. Her şeye cevap veren adam neden Diyarbakır’da orda burada kendi ortaklarının yaptığı çağrılarına demokrasiye aykırı olduğunu, insanların hayatını riske ettiğini, ülkemizin kalkınmasına ve her alandaki iddiasına engel olduğunu ifade etmiyor? Ama bu millet kimin ne yaptığını iyi görüyor” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve beraberindeki protokol üyeleri, halı sahanın açılışını gerçekleştirdi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol