Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression' in /home/chedef/public_html/index.php on line 0
Çanakkale bir oldu

Çanakkale bir oldu

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’ın Ahmet Türk hakkında söylediği sözleri eleştiren AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın sözleri üzerine, katıldığı bir televizyon programında ‘Sen Haddini Bileceksin’ diyen Bülent Arınç’a tepkiler büyürken, Bülent Turan’a destek yağdı.

Çanakkale bir oldu

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’ın Ahmet Türk hakkında söylediği sözleri eleştiren AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın sözleri üzerine, katıldığı bir televizyon programında ‘Sen Haddini Bileceksin’ diyen Bülent Arınç’a tepkiler büyürken, Bülent Turan’a destek yağdı.

13 Eylül 2019 Cuma 12:56
Çanakkale bir oldu

Çanakkale siyaseti AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’a destek verdi. Turan-Arınç gerginliği sonrasında Çanakkale siyasetinin önemli isimleri sosyal medya hesaplarından Bülent Turan’a destek mesajları yayınladı. AK Parti Çanakkale il Başkanı Gültekin Yıldız yaptığı paylaşımda; “Siyaset zor zanaattır. Gece gündüz çalışırsın. Şehrine ülkene hizmet etmek için, çoğu zaman işini, aileni, senin için en değerli şeyleri ihmal edersin ama yine de kimseye yaranamazsın. Çanakkale'mizin neredeyse her ilçesinde her köyünde emeği olan; Çanakkale'ye gelen her bir hükümet yatırımında çok büyük katkısı olan yol arkadaşım, dava arkadaşım sayın Bülent Turan'a teşekkür ederim” mesajını yayınladı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ise; “Devletimizin aldığı bir kararı beğenmeyerek yanlış ve anlamsız bir çıkış yapan ardından kendisine söz söyledi diye Sayın Grup başkanvekilimizi hedef alan Bülent Arınç'ın bu açıklamalarını doğru bulmuyor, Çanakkale’miz ve ülkemiz için gece gündüz demeden var gücünle çalışan grup başkanvekilimizin yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz. Ayrıca Grup Başkanvekilimiz Sayın Bülent Turan Bey medar-ı iftiharımızdır. Çanakkale’ye Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarının gelmesini sağlamış, izinden gittiğimiz, yol yürümekten gurur duyduğumuz siyasi büyüğümüzdür” açıklamasında bulundu.

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün; “Sayın Grup Başkanvekilimiz, Milletvekilimiz Bülent Turan çalışkanlığıyla, destekleriyle Çanakkale’ye yapılan yatırımlar ile halkımızın gönlünde ayrı bir yere sahiptir. Her kelamında doğruyu dile getirirken, siyasi duruşuyla hep örnek olmuş bir politikacıdır. Siyasi ahlakını kendime rol model aldığım kıymetli başkanımdır. Karşısında nefsiyle hareket eden kişiler olsa da en gerekli cevabı her zaman vermiştir. Bülent Arınç’ın yaptığı itibar suikastine karşı dik duruşunuzu takdir ediyorum. Her zaman yanınızda yol yürümekten gurur duyuyorum” yorumunu yaptı.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Balık ise; “Gerçek şu ki biz sizi biliyoruz Sayın Grup Başkanvekilim Bülent Turan. Bırakalım konuşsunlar, bırakalım yazsınlar. Hem siz değil miydiniz konuşarak olsaydı bu iş ormanların kralı aslan değil papağanlar olurdu diyen. Çanakkale’nin Ömer’i de Aslan’ı da olduğunuza biz şahidiz. Bundandır papağanların çenesinin düşüklüğü. Hazımsızlıktan...” diye konuştu.

“Çanakkale’mizin miladı, hemşerilerimizin hizmetkarıdır”

Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Ezine ve çevresi için yapılan yatırımları ele alarak; “Ak Parti Grup Başkan Vekilimiz, Çanakkale Milletvekilimiz Bülent Turan’ın her cümlesinin arkasındayız. Her zerresi ile şehitler diyarı Çanakkale’mize hizmet emek için gecesini gündüzüne katan Bülent Turan’ı bu şehrin insanlarından uzaklaştırmaya çalışmak bu şehrin ruhunu bilmemekten başka bir şey değildir. Bülent Turan’ın Çanakkale’mize ve tüm ilçelerimize olan desteklerini ve katkılarını sadece insanlara değil taşa toprağa sorsanız anlatır. Bülent Turan Çanakkale’mizin miladı, hemşerilerimizin hizmetkarıdır” sözlerine yer verdi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Bir lafa bakarım laf mı diye birde adama bakarım adam mı diye. Unutulan Çanakkale’yi şahlandıran ve kişi başına düşen en fazla yatırımı alan il olan Çanakkale’nin yeniden diriliş lideridir başkanımız” paylaşımında bulundu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 13.09.2019 15:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol