Çanakkale’yi karalamayın (Video)

Çanakkale Ticaret ve Sanayi odası olağan Meclis Toplantısında Başkan Semizoğlu Çanakkale Belediyesi tarafından şehrin reklam panolarına astığı ilanlar hakkında açıklamalarda bulundu. Semizoğlu; “Çanakkale’nin tüm değerleri bizim için çok önemlidir” dedi.

Çanakkale’yi karalamayın (Video)

Çanakkale Ticaret ve Sanayi odası olağan Meclis Toplantısında Başkan Semizoğlu Çanakkale Belediyesi tarafından şehrin reklam panolarına astığı ilanlar hakkında açıklamalarda bulundu. Semizoğlu; “Çanakkale’nin tüm değerleri bizim için çok önemlidir” dedi.

11 Eylül 2019 Çarşamba 18:22

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Eylül ayı olağan meclis toplantısında bir meclis üyesinin turizm sektörü hakkında sorunlarını dile getirmesinin ardından konuşan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Ağaç olmazsa turizm de yok, ağaç olmazsa Bayramiç beyazı da yok, ağaç olmazsa Ezine peyniri de yok! Çanakkale’nin her değeri, bizim için çok önemlidir. Bu konuda Çanakkale Ticaret Sanayi odası 7420 üyeli tacir ve tüccarlardan oluşan vergisini ödeyen, SGK’sını ödeyen istihdam yaratan üyelerden oluşmaktadır” diye konuştu.

“Bizim burada amacımız; Çanakkale’mizin ticaretini, Çanakkale’mizin değerlerini yükseltmek olmalıdır. Ama maalesef siyaset yapmak adına bu değerlerimiz yara görmüştür. Ben bugün konuşmamda bunu konuşmak istemedim çünkü bir şeyi ne kadar konuşursanız o kadar dillenir” diyen Semizoğlu; “Yani Çanakkale’miz kaybeder. 56 yıldır yapılan Troia Festivali bütçesizlik nedeni ile iptal edildi. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak dedik ki bizde bir yerinden tutalım, bizde bir ucundan tutalım ve bunun sürekliliği sağlansın. Çok büyük bütçelerle değil daha iyilerle yapalım daha uyguna yapalım” şeklinde konuştu.

Semizoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Bir toplantı düzenlendi toplantıya katılamadım, katılamadığım zaman sayın Belediye Başkanı işte zaten samimiyetsiz işte gelmedi, katılmadı. Toplantıda konuşulan ifadeler şunlar ‘sanatçı peşin çıkar, sahneye çıkmadan önce parayı alır.’ Sende zaten harcama becerisi olsa festivali devam ettirirdin. Biz ne dedik iki sanatçı mı çıkacak bunun maliyetini ÇTSO olarak biz üstlenelim. Bir çok şeyde bunu yapıyoruz, biz kendi şirketimizden çıkarıp ta bu parayı verecektik. Ben samimi olmaya davet ediyorum herkesi.”

“O afişler hangi bütçe ile hazırlanıyor?”

Altın arama çalışmalarının olduğu Kirazlı bölgesinde verilen konserin yanı sıra organizasyonun ve afişlerin hangi bütçe ile yapıldığını soran Semizoğlu; “Çanakkale’deki taciri tüccarı herkesi 56 yıldır devam eden festival yapılmadı ama Kirazlı’ya sanatçı da gitti organizasyonda yapıldı, hangi bütçe ile yapıldı bunlar. Ben siyaset yapmak için söylemiyorum bunları. Siyaset yapmak istesem zaten gider siyaset yaparım. Ama samimiyete davet ediyorum. O Afişler hangi bütçe ile hazırlanıyor, hangi bütçe ile?” dedi.    

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 11.09.2019 18:26
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol