Çomü’de “Dağ 2” Gecesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde faaliyet gösteren Genç Liderler Topluluğu’nun öncülüğünde açık hava sineması düzenlendi.

Çomü’de “Dağ 2” Gecesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde faaliyet gösteren Genç Liderler Topluluğu’nun öncülüğünde açık hava sineması düzenlendi.

21 Ekim 2019 Pazartesi 12:51
Çomü’de “Dağ 2” Gecesi

ÖSEM önünde Genç Liderler topluluğu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen açık hava sineması etkinliğinde “Dağ 2” filmi gösterimi gerçekleştirildi. Etkinlik; Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Öğrenci Konseyi Başkanı Alperen Uysal ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Film öncesi, Genç Liderler Topluluğu Başkanı Aykan Şahin bir konuşma yaptı. Uçan, bu yıl ikincisi düzenlenen etkinliği, kahraman Mehmetçiğimiz için düzenlediklerini söyledi. Genç Liderler Topluluğu Başkanı Muhammet Baki Uçan’ın konuşmasının ardından Rektör Prof. Dr. Sedat Murat öğrencilerin özgüvenini yüksek tutmasının önemine değindi ve şunları söyledi;“Ellerinizde Türk bayrakları. Türk gençliği böyle olur. İlelebet bu şekilde olacağız. Çanakkale’ye yakışan da budur. Sizlerin özgüveninin çok yüksek olması gerekir. Moral ve motivasyon çok önemlidir. Eğer biz özgüvenimizi geliştirirsek, özgüvenimiz yüksek olursa altından kalkamayacağımız hiçbir yük yoktur. Çanakkale ruhunun her daim hissedilmesi gerek. Tüm öğrencilerimize Çanakkale Şehitliğini gezdireceğiz. Öğrencilerimizin mutlu, özgüveni en yüksek, milli ve manevi değerlerine bağlı öğrenciler olmasını istiyoruz. Öğrenci odaklı anlayışa sahip olacağız. Öğrencilerle omuz omuza hareket edeceğiz. Öğrencilerimiz bizim her şeyimizdir. Sizler olmasanız bu üniversitenin bir anlamı yoktur. Türk Milletinin en büyük özelliği özgürlüğüne düşkün olması. Bugün aynı ruha sizin sahip olmanızı istiyoruz. Bunun yanı sıra vasıfsız bir gençlik olmayacağız. Bilgi ile donanacağız. Beyniniz bilgi ile donanacak ve sağlam bir vücuda sahip olacaksınız.” Rektör Prof. Dr. Sedat Murat’ın konuşmasının ardından “Dağ 2” filminin gösterimi gerçekleştirildi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol