ÇTB Meclis Başkanı Deniz’in TBMM ziyaretleri

Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) Meclis Başkanı Abdullah Deniz, AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan’ı makamında ziyaret etti.

ÇTB Meclis Başkanı Deniz’in TBMM ziyaretleri

Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) Meclis Başkanı Abdullah Deniz, AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan’ı makamında ziyaret etti.

14 Kasım 2018 Çarşamba 14:49
ÇTB Meclis Başkanı Deniz’in TBMM ziyaretleri

Ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunan Meclis Başkanı Abdullah Deniz; “Grup Başkan vekilimize bu kadar yoğunluğu arasında bizlere her zaman vakit ayırdıkları ve iş dünyasının sorunları ve beklentileri ile yakinen ilgilendikleri için çok teşekkür ediyoruz. Bölgemiz için önemine çok inandığımız Ezine Gıda İhtisas OSB, kendisinin süreci hızlandırması ve takibi ile İlimize kazandırılmıştır. Ezine Gıda İhtisas OSB, 1915 Çanakkale Köprüsü ve bunun gibi birçok yatırımı Çanakkale’mize kazandırdığı için kendilerine şükranlarımızı ilettik.” dedi.

Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) Meclis Başkanı Abdullah Deniz, “Çanakkale'miz bir marka kent. Son yıllarda bu marka değerin artması için çok büyük adımlar atılıyor. Çanakkale'nin tarihi, turizmi, sanayisi, için büyük ivme kazandıracak köprünün çalışmaları devam ediyor. Grup Başkan Vekilimiz ile Çanakkale’mizim yüz yıllık rüyası 1915 Çanakkale Köprüsü ile de görüşmelerimiz oldu. Çanakkale Köprüsü sadece bir ulaşım aracı değil, bu ülkenin tüm ekonomik imkanlarını ayağa kaldıracak bir altyapı çalışması. Köprü ile birlikte şehir planlanması ile ilgili yapılacak çalışmalarda da Çanakkale Ticaret Borsası olarak hazır olduğumuzu ilettik.” şeklinde konuştu.

ÇTB Meclis Başkanı Abdullah Deniz ayrıca Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nu da makamında ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunan Meclis Başkanı Abdullah Deniz; “Vekilimiz ilimizin sorunlarını, beklentilerini en iyi bilenlerden ve takipçisi olanlardan biri.. Bugünde bizlere ev sahipliğinde bulundu. Çanakkale gündemi ve iş dünyasının beklentileri ile ilgili kendisi ile fikir alışverişinde bulunduk. Kendisi bizimle yakinen ilgilendi. İş dünyasının sorunlarının çözümü noktasında konuların takipçisi olacağına inancımız tamdır. Nazik ev sahipliği için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Çanakkale için yapılacak çalışmalarda her zaman destekçileri olacağız” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çtb
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol