ÇTB’DE dijital dönüşüm

TOBB’un TİBOS ( Ticaret Borsaları Otomosyon Sistemi ) Bilgilendirme Toplantısı TOBB Sosyal Tesisleri Toplantı Salonunda düzenlendi.

ÇTB’DE dijital dönüşüm

TOBB’un TİBOS ( Ticaret Borsaları Otomosyon Sistemi ) Bilgilendirme Toplantısı TOBB Sosyal Tesisleri Toplantı Salonunda düzenlendi.

14 Aralık 2018 Cuma 19:02
ÇTB’DE dijital dönüşüm

TOBB’a bağlı 113 Ticaret Borsası Genel Sekreteri ve Tescil sorumlularının katıldığı toplantıya Çanakkale Ticaret Borsasını temsilen Genel Sekreter Sevcan Elver ve Tescil Memuru Burcu Genç katılım sağladı. TİBOS Borsalar son kullanıcı tanıtım toplantısının açılış konuşması TOBB Borsalar Müdürü Muhibbet Uludoğan tarafından yapıldı. İzleyen süreçte toplantının yönetimini TOBB Yazılım Müdürlüğünden Mert Dayanır ve Fikret Erden ile Yazılım Firmasını temsilen Barış Önen’in aktarım ve sunumlarıyla gün boyu devam etti. Barış Özden tarafından yapılan sunumlarda Ticaret Borsaları için geliştirilmiş olan TİBOS Sistemi ile ilgili tanıtım gerçekleştirildi. Yeni yazılımın içeriği tanıtılıp, borsa genel sekreteri ve çalışanlarının görüşleri alındı. Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S. Kaya Üzen teknolojinin iş yapma biçimlerini ve karar alma süreçlerini hızla değiştirdiğine dikkati çekti. Şirketlerin başarı hikayelerinin arkasında, gelişim ve dönüşüm süreçleri, azim ve doğru teknolojiyi doğru yerde kullanmanın bulunduğunu vurgulayan Üzen, "Türkiye olarak biz de bu yeni ekonomik düzene ayak uydurmalıyız. İşte bunu sağlamanın en önemli yolu dijitalleşmektir. TOBB tarafından başlatılan Dijital Dönüşüm hareketi kapsamında bizlerde Çanakkale Ticaret Borsası olarak Üyelerimizi elektronik ticarete yönlendirmek ve iş gelişmelerini sağlamak için çalışma başlattık. Geçtiğimiz günlerde TOBB işbirliğimiz ile Kobilerimize yönelik olarak Türkiye Teknoloji Buluşmalarına Çanakkale olarak ev sahipliği yaptık. Ticaret Borsası olarak 2019 yılında da, Elektronik Belge Yönetim Sistemi, E-İmza kullanımı, E-Belge, ÇTB WEB Portal, ÇTB Bülten ile dijital dönüşümü sağlama çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol