ÇTSO Yönetimi, voleybol takımı ile buluştu

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Oda personeli, ÇTSO Voleybol takımı ile yemekli toplantıda bir araya geldi.

ÇTSO Yönetimi, voleybol takımı ile buluştu

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Oda personeli, ÇTSO Voleybol takımı ile yemekli toplantıda bir araya geldi.

04 Ekim 2019 Cuma 14:53
ÇTSO Yönetimi, voleybol takımı ile buluştu

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde yapılan organizasyonda, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fahrettin Ersoy ve Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Özgür Ekşi, Akın Yalman, Berkin Karaca, Ersin Kahraman, Volkan Temiz, Genel Sekreter Sema Sandal, Oda personeli ve ÇTSO Voleybol Takımı oyuncuları yer aldı.

“Odamız organizasyonunda Kurumlar Arası Troya Voleybol Turnuvası düzenleyeceğiz”

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu yemekli toplantıda yaptığı konuşmada; “Odamız iş insanlarımızın ticari faaliyetlerini geliştirmenin yanında sosyal sorumluluk projesi olarak paydaşları ve üyelerinin ikili ilişkilerin geliştirilmesini de hedeflemektedir. Bu kapsamda “Çanakkale Kurumlar Arası Troya Voleybol Turnuvasını” organize etmek istiyoruz. Konuyla ilgili olarak, İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz nezdinde gerekli başvurumuzu yaptık. Çanakkale’de faaliyet gösteren kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerine yazı yazarak turnuvaya katılımlarını talep edeceğiz. Burada amacımız katılımı mümkün olduğu kadar arttırarak her yıl düzenlenen bir etkinlik haline getirmek. Bunun için Turnuvamızı lig usulüne göre planlayarak 2019 Kasım ayında başlamasını ve 2020 Nisan ayında tamamlanmasını planlıyoruz. Katılım sağlamak isteyen takımları Turnuva statüsü ve maç takvimi ile ilgili bilgilendirmeyi Odamıza davet ederek Ekim ayı sonunda gerçekleştireceğiz.” dedi. Başkan Semizoğlu, düzenlenen yemek organizasyonuna katılan Oda personeline ve son şampiyon unvanına sahip ÇTSO Voleybol takımı oyuncularına teşekkür ederek, yeni düzenlenecek Turnuvada her zaman olduğu gibi kendilerine tam destek vereceklerini söyledi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol